Gør det selv køkken Countertop Autolakering

July 31

Din køkken bordplade er lavet af en underkonstruktionen--normalt spånplade--er omfattet af en overflade af fliser, forseglet træ, lamineret vinyl eller nogle andre holdbart materiale. Hvis dette materiale, hvad det er, starter ser slidt, farves, eller du bare ønsker en forandring, kan du holde underkonstruktionen men giv dig selv en ny overflade. Køkkenbordet lakering generelt falder i to kategorier: genoprette den finish, der er der nu, eller dække med en anden finish. Som du skal bruge, afhænger i høj grad på hvilken slags køkkenbordet det er.

Slagter blok

For at puste nyt liv og refinish en rigtig slagter blok køkkenbordet, i modsætning til et laminat, der skulle ligne slagter blok, starte ved slibning det med en power sander og 100-sandkorn sandpapir. Sand jævnt over hele overfladen, at tegne nogen synlige ridser eller pletter. Opfølgning ved slibning med 200-grus og derefter 400-grus sandpapir for at få det helt glat. Anvende mineralsk olie med en klud, lade det suge ind i træ, genanvende, lade det suge igen, og fortsætter indtil det ikke absorbere mere. Aftør overfladen med en ren klud og derefter anvende to lag bivoks til at forsegle overfladen.

Nyt laminat

Du kan re laminat køkkenbordet lige over den gamle laminat, hvis det er i god form. Brug 100-sandkorn sandpapir til at rense og kedelig skinne på gamle laminat. Skær din nye laminat, så det hænger over af en tomme hele vejen rundt i kanten af køkkenbordet. Børste kontakt cement på bagsiden af laminat og øverst på køkkenbordet, og lad dem tørre separat. Lå 1 x 1 træ strimler på tværs af køkkenbordet hver fod eller deromkring. De vil ikke holde sig til cementen. Lå laminat på strimler, til at holde det mens du placere det korrekt. Derefter Fjern stripsene og tryk på laminatet og køkkenbordet cementeret overflade sammen. De vil obligation straks. Glat laminat på plads med en kagerulle, så trim kanterne selv med køkkenbordet ved hjælp af lidt routing.

Maleri

Maleri næsten alle overflader, der er i øjeblikket på køkkenbordet er en mulighed, men en bedst bruges til bordplader, der ikke vil blive udsat for en masse vand. Uanset den nuværende overflade er--træ, laminat, fliser--buff det rene og flad med 100-grus sandpapir, for at give malingen til at holde. Bruge oliebaseret primer og topcoat og top det med tre frakker af olie-baserede klart polyurethan gloss til at forsegle og beskytte malingen. For hvert lag af glans, buff overfladen fra det forrige lag med 220 sandkorn sandpapir til at hjælpe den næste lag overholde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com