Gør det selv køkken Countertop udskiftning

December 24

Gør det selv køkken Countertop udskiftning

Når din køkken bordplade begynder at bære, eller du ønsker at opgradere til en anden materiale eller typografi, skal du fjerne den gamle køkkenbordet, før du kan installere en udskiftning. Du skal passe på når fjernelse af vasken, siden ikke korrekt at lukke for vandet til vasken, eller ikke korrekt fange vandet tilbage i forsyningsledninger eller drænrør, resulterer i vandskade i skabene og eventuelt værelse nedenfor køkken.

Instruktioner

•Drej off vand til vasken vandhane ved at dreje både lukkeventilerne under vasken med uret i hånden. Anbring en spand under vasken til at fange noget vand i afløbsrør og rør.

•Tag afløbsrør fra bunden af vandhanen ved hjælp af et bassin skruenøgle. Afbryde nedløbsrør sektioner ved hjælp af enten dine hænder eller en rørtang. Skåret væk på caulk rundt i kanten af vasken, og derefter løfte synker ud af den gamle counter og sæt den til side.

•Klippe væk på caulk, der sikrer den gamle bordplade til væg eller backsplash, såvel som enhver, der sikrer køkkenbordet til kabinetterne. Fjerne alle monteringsdele, fastgjort til undersiden af køkkenbordet, som sikrer det at frysere, ved hjælp af en skruetrækker.

•Lift den gamle køkkenbordet off kabinetter og sæt den til side. Sprede silikone caulk på toppen af skabene og derefter sænke den nye køkkenbordet på plads. Anvende silikone caulk på kanterne af de ny bordplade og væg eller backsplash. Skrue i alle monteringsdele, der fulgte med den nye køkkenbordet i indersiden af kabinetterne og undersiden af tælleren.

•Sæt vasken op og ned mellem to savbukke og spredning silikone caulk på den nederste kant af vasken. Sænke vasken til udskæring i den nye køkkenbordet og lægger vandforsyning linjer på bunden af vandhanen ved hjælp af et bassin skruenøgle. Tør væk caulk, der breder sig ud mellem vasken og tælleren ved hjælp af en klud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com