Gør det selv køkken gulve

March 16

Gør det selv køkken gulve

Som med undergulve i andre rum i dit hjem, kan en køkken undergulv dækkes med mange typer af gulve. Mens adsorbent materialer, såsom tæpper, ikke er tilrådeligt i køkkenet, på grund af sandsynligheden for, at mad og spildt væske, flere andre gulvbelægning typer, såsom fliser, linoleum eller laminat trægulv, give spill-modstand nødvendigt at holde op til de trafik og mulige ulykker på en køkkengulvet.

Instruktioner

•Forbered køkken undergulv for nye gulve overflade ved at udfylde eventuelle lave steder, som kan forårsage fliser, linoleum eller hårdttræ gulvbelægning at knække en gang installeret. Lægge en træ bord på gulvets overflade og flytte det rundt omkring på gulvet overflade, mærkning enhver plet, hvor gulvet dips under bestyrelsen. Udfyld disse steder med nivellering sammensatte at bringe dem op til selv med gulvet, recheck gulvet med bestyrelsen og sand ned enhver fyldt steder at sidde højere end undergulvet indtil gulvet er selv.

•Vacuum køkkenet gulv tre eller fire gange for at hente så meget støv som muligt. Gå over gulvet igen når du er færdig med støvsugning med en tack klud til at fjerne fine partikler tilbage på overfladen.

•Installer et vandtæt underlag over undergulv i køkkenet. Følg producentens anvisninger for korrekt anvendelse af underlag. Generelt, vandtæt underlag er tynde membraner, der installeres med klæbemiddel.

•Lay ud af gulvbelægning du vælger til dit køkken gulv på gulvets overflade. For fliser, skal du markere gulvets center ved måltagning ned hver væg, mærkning i midten af hver væg og derefter snapper kridtstreger på tværs af lokalet i begge retninger. Begynde layout midt på gulvet. Start ved at lægge hårdttræ gulv planker eller linoleum plader på siden af værelse længst væk fra døren.

•Klippe gulvbelægning ned til sokkeholderne. Med fliser og træ planker, skåret kant fliser og planker efter behov, ved hjælp af en flise sav eller rundsav. Med linoleum, rulle linoleum over hele gulvet og skåret i linoleum som ét stort stykke hvis det er muligt med en hobbykniv. Hvis dit gulv gør det umuligt at skære linoleum i ét stykke, sætte sømme i de mest let trafikerede områder for sal.

Uddelingen gulvbelægning til køkken undergulv som anbefalet i producentens anvisninger. For at sikre fliser, sprede mastiks og placere fliserne ned i mastiks. At sikre linoleum, bruge lim linoleum fabrikanten anbefaler. Med hårdttræ gulvbelægning, enten snap og låse plankerne på plads efter anvisningerne og forlade gulvet løstliggende til gulvet nedenfor eller drive søm gennem plankerne hvor de kommer sammen til en mere sikker pasform.

•Finish gulvbelægning job. Hvis du installerer flise, anvende fuger mellem fliserne, caulk omkring alle kanter af klinkegulv og lakere caulk vandtæt sealer og injektionsmørtel til et fuldt vandtæt gulv. For at dække kanten af linoleum og trægulve, installere en trim kanterne af det rum, hvor gulvet møder vægge, ved hjælp af en passende selvklæbende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com