Gør det selv: køkken øer

November 8

En køkkenø kan øge funktionen af dit køkken ved at give ekstra arbejde og opbevaring plads. Gør din egen køkkenø er en overkommelig projekt, der kan tilføje værdi, stil og varme til dit køkken. En gør det selv køkken øen har også en stor fordel: du kan tilpasse din ø til dit køkken og din madlavning behov, lige fra at skabe en bagning center til at opbygge en lektier center.

Planlægning din ø

Ingen køkkenø rigtige for ethvert køkken og smart planlægning kan gøre forskellen mellem et projekt, du vil elske og en du kan fortryde. Afgørelse om funktionen af dit køkkenø. Vil det bruges primært til oprydning, mad prep, madlavning eller spisning? Mange køkken øer tjene flere funktioner. Næste, være sikker på at du har plads nok til at muliggøre en komfortabel clearance mellem din ø og ethvert apparatur, herunder dit komfur og køleskab. Du bør ikke overveje en ø for en køkken mindre end 8 fod bred, som din ø skal være omkring 2 fod dybt for at være funktionelt.

Bygning din ø

En af de nemmeste og mest praktiske muligheder for en gør det selv køkken island er at bruge kabinet fra din lokale hjem forbedring butik. Pladsen ud din købte kabinetter og dækker de ufærdige sider med beadboard eller opbygge lavvandede hylder på bagdelen af din frysere. Tilføje en tå-kick panel og trim molding, samt siderisalitter (stykker, der rager fra væggen for at støtte en vægt) til bagstolper køkkenbordet. Møbler fødder vil tilføje en smuk touch til din ø. Top din køkkenø med en bordplade der passer til dit køkken farver og stil som laminat eller granit eller en flise counter overflade. Du kan også overveje nyorientering en vintage bordplade ved at tilføje en hylde eller to og nye, højere ben til at oprette en rustik eller retro køkkenø.

At gøre mest muligt ud af din ø

Som med noget i et funktionelt rum som et køkken, er at gøre mest muligt ud af din plads kritisk. Hvis du er ved at opbygge et gør det selv køkkenø, vil din ø sandsynligvis bruges til mad prep eller spisning. Hænge en attraktiv lys eller en gryde rack over din ø, og bruge kurve eller placeringer til at holde åbne reoler pæn. En åben ø er et fantastisk sted at gemme kogebøger og betjener stykker, der giver både opbevaring og display. Hvis du har lavt reoler på din ø, overveje at bruge det til opbevaring af dishware, især hvis du ikke har kæledyr eller børn.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com