Gør det selv køkken renoveringer

November 10

Gør det selv køkken renoveringer

Køkken renoveringer er nemmeste hvis du benytter den samme fodaftryk. På denne måde kan du installere nye apparater eller frysere, der passer ind i de gamle slots. Kig over i køkkenet for at se hvad du kan lide eller ikke lide at sikre, at du foretager ændringer, der vil behage dig. Hvis du har brug for mere plads på køkkenbordet, for eksempel, Sørg for, at din plan gør de nødvendige ændringer. Renovere dit nye køkken til at fungere godt, ikke bare se bedre visuelt. Tilbringe tid går over køkken design bøger og remodeling blade til at sikre, at du har masser af muligheder.

Instruktioner

•Measure køkkenet og designe layoutet på millimeterpapir. Tegne forskellige layout for at definere den bedst mulige udnyttelse af rummet og væggen gulvarealer. Finde ud af, hvad der skal ændres i det nuværende layout at tilføje bordplads, ekstra lagerplads eller plads til større apparater. Skitse hver wall facade, også, så du kan definere, hvordan til at placere kabinetter omkring vinduer og dør åbninger. Tilføje en køkkenø, større vinduer eller strukturelle ændringer.

•Opret en budget og vælg materialer til køb. Se, hvilke typer af apparater til at købe, og beslutte, hvis gulv vil være fliser, vinyl eller træ. Besøge et hjem forbedring butik for at bestemme hvilke kabinetter vil passe budgettet. Vælge nøjagtige væg farver og vindue behandlinger, også. Tegne det overordnede design af rummet med farveblyanter, så vil du få en idé om det endelige resultat.

•Plan remodel i etaper. Male øverste vægge og installere nye overskabe som en remodeling fase, f.eks. Fjerne den gamle komfur og erstatte det med en ny serie, plus omkringliggende kabinetter som en anden fase. Frakoble VVS og El med den familie tidsplan i tankerne. Rive ud gamle gulve og træk hvis off som en etape af renoveringen. Redo håndvask væg og de omkringliggende kabinetter som én fase, afhængigt af hvad der virker for dig.

•Installer gulvbelægning sidst til at forhindre, at malingen drypper og ridser. Lægge fliser før hænge nogen nye indvendige døre i køkkenet eller installerer sokler. Male baseboards, før de er naglet i at undgå arbejde af maleri på knæene.

•Finish op detaljer og tilføje dekorative. Installere nye armaturer, plantage blinds og reoler i køkkenet, efter din smag. Tilføje indrammet udskrifter, specielle samlinger af kunstobjekter eller et rack af hængende kobber gryder. Husk på, at skønheden i din renoveret køkken vil drage fordel af aftryk af din egen individualitet. Bruge nogle unikke funktioner i selve huset for at forbedre køkkenet. Forlade en udsatte mur, for eksempel, hvis dit hus er en 1940s bungalow. ReWire en gammel lampen original til Parlamentet om at bruge over en lille køkkenbord.

Tips & advarsler

  • Bruge mikrobølgeovnen i spisestuen til familiens måltider, mens rummet er under opførelse.
  • Mener gennem processen med hver fase af remodel, så du kan arbejde i en organiseret måde.
  • Leje en blikkenslager og en elektriker til at lave professionelle opgraderinger. Disse problemer kan opstå fra at forsøge at gøre disse typer af arbejdspladser selv, ikke for at nævne at byen koder kan kræve fagfolk til at gøre arbejdet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com