Gør det selv Køkken Sink Installation

December 17

Gør det selv Køkken Sink Installation

Installation af en ny køkkenvask er en af de sidste trin i opbygningen af et nyt køkken eller renovering af en gammel. Nye dræn installeret i en eksisterende counter skal passe hul i tælleren. Tage målinger af åbningen langs, når shopping for vasken. Installationsprocessen indebærer nogle grundlæggende snedkeri og blikkenslagerfærdigheder men falder inden for de fleste gør-det-selv evner.

Instruktioner

•Mark den planlagte vask åbning på køkkenbordet. Brug skabelonen fra producenten, almindeligvis en udskæring på boksen vasken til at spore nødvendige vasken åbning. Bor en 1/2-inch hul i hvert hjørne af vasken udskæring. Skåret fra hjørne til hjørne med en stiksav. Test-fit vasken til hullet.

•Sæt vandhaner til vasken efter fabrikantens anvisninger. Vandhanen stilke passer gennem hullerne i vasken og du strammer dem på plads med nødder fra bunden. Tilslut fleksibel vandforsyning linjer til vandhanen stilke på dette tidspunkt.

•Sæt en perle af silikone caulk omkring vasken på undersiden af læben. Dette vil besegle vasken på plads, når du placerer vasken i åbningen. Drej vask højre side og passer det ind i åbningen.

•Fasten tynd blokke af træ til bunden af køkkenbordet så stop til at forhindre vasken. Brug 1/2-tommer træ skruer i bunden af køkkenbordet til at holde standser på plads.

•Placer afløb kurv ved åbningen i vasken. Kurv boliger passer oven på en gummipakning og du stramme den på plads med en møtrik fra bunden sammen med tailpiece eller rør, der fører ned fra vasken afløb. Hale stykke forbinder til P-fælden forsamling som en del af de husstand VVS.

• Tilslut anden ende af den fleksible vandforsyningen linjer til ventilerne af husholdningernes vandforsyning rør. Tænde for vandet og teste fittings for utætheder. Stramme nogen af fittings nødvendigt at stoppe enhver vand lækage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com