Gør det selv: køkkenbordet flisebelægning

January 5

Gør det selv: køkkenbordet flisebelægning

Køkkenskabe og bordplader tjener ofte som omdrejningspunkt i rummet. Da de gør en stor indvirkning på den generelle udseende af pladsen, skal du vælge det passende materiale, farve og mønster til at matche din indretning. Flise materialer omfatter keramik, porcelæn, granit og skifer. Hvis du vil installere en flisebelagt køkkenbordet, skal du først installere en krydsfiner base, skære hul til vasken og derefter lægge fliser...

Instruktioner

•Measure dimensioner af køkkenbordet. Markere dem på et stykke af 3/4-tommer krydsfiner og bruge en rundsav til at skære langs linjerne. Alternativt, kan du få din lokale tømmer værftet eller hjem forbedring center til at skære krydsfiner for dig.

•Sæt stykke krydsfiner på toppen af kabinetter og drev skruer gennem det ind i toppen af skabene.

•Lay vask skabelon på stykket af krydsfiner og brug en blyant til at spore omridset. Skære åbning ved hjælp af en stiksav.

•Klippe konkrete backerboard efter de målinger du vant til krydsfiner stykke. Brug en hobbykniv til at score backer bestyrelsen langs konturen og snap det. Bruge en spiral skæring sav og murværk bit til at skære åbning for vasken.

•Brug et hak murske at anvende en hurtig tørring thinset mørtel lim hele stykke krydsfiner. Placer den konkrete backerboard på det og drive galvaniseret søm gennem backerboard i krydsfiner.

•Lay hele fliserne langs kanten af køkkenbordet til at bestemme placeringen af fliser, giver ca 1/8 tomme mellem fliser til injektionsmørtel. Måle de rum, der er for stramme for hele fliser og markere fliserne som en guide. Brug en scoring flise cutter til at skære fliser langs de markerede linjer.

•Applicer fleksible flise mastic til kanten af køkkenbordet og anvende thinset mørtel øverst på køkkenbordet. Fleksibel flise mastiks tillader de L-formede fliser til kanter til at udvide og kontrakt med krydsfiner. Lægge de L-formede fliser på kanten af køkkenbordet først og derefter sætte de hele fliser på plads. Kile flise afstandsstykker mellem fliser til ensartet afstand. Lad den klæbende tørre i tre timer.

•Anvend en gummi fuger float anvende injektionsmørtel til forskellene mellem fliser og bruge en fugtig svamp til at fjerne overskydende fugemasse. Aftør overfladen med et stykke køkkenrulle til at polere det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com