Gør det selv-køkkenvask VVS

January 25

Flytte køkkenvask til en anden placering i løbet af en remodeling projekt eller tilføje et nyt køkken til dit hjem betyder VVS til vasken. Der er tre dele til VVS-job: vandforsyning, afløb og lufte systemer. De arbejder sammen for at danne VVS-system i hele dit hjem.

Planlægning

Vask spildevand går gennem en P-fælde før det binder ind i resten af afløbssystem. P-fælden har at blive udluftet. Du kan bruge 1 1/2-tomme rør til dette. Afløb P-fælden i væggen bag vasken hvor det binder i et lodret rør med en affald-tee. Ventilen går op, afløbet går ned.

Planlæg at køre forsyning vandrør til varme og kolde op gennem gulvet, hvis du kan, især i kolde klimaer. Dette forhindrer indefrysning af rør. Hot er altid til venstre og kold til højre.

Hvis du er nødt til at bore huller i væggen studs eller gulv bjælker til rør, styrke dem med stål plader lavet for VVS-arbejde.

Besøg din lokale bygning afdeling eller kode håndhævelse department at få planen godkendelse før arbejdet påbegyndes. Tilladelser er normalt kræves og inspektioner vil have til at ske før lukning op vægge og gøre endelige forbindelser.

Forsyningsledninger

Køre røret ind i kabinettet fra gulvet eller bringe den fra væggen bag vasken base kabinet. Rough rørene og cap dem før vasken base er installeret. Slut VVS, efter vasken base er installeret. Slukke for vandet, afbrød caps og installere et luftkammer. Afspærringsventil for hver levering linje.

Brug lodde forbindelser på kobber rør til levering linje ventiler. Hvis de ikke lække fra starten, vil de aldrig lække. Ventilerne, selv kan være multi turn eller kvart-vending ventiler. Kvart-vending ventiler er nemme at slå i en fart, og der er aldrig nogen spørgsmål hvilken måde at slå dem.

Tilslut forsyning rør til vandhanen med fleksible flettet forsyningslinjer. Bruge store tang til at stramme forbindelserne kun hvis de lække.

Nedløbsrøret

Afløbet fra vasken skal rejse vandret på væggen med en lille dråbe. På væggen det forbinder til det lodrette nedløbsrøret og går ned i afløbet-systemet. Bruge en aftræksrør, der går lige op fra denne forbindelse og båndene til de sekundære eller primære aftræk, enten i loftet eller mellem etagerne.

Brug tidsplan 40 PVC eller ABS plast ifølge lokale koder. Vælg afløb fittings til nedløbsrøret forbindelser. De har glattere og længere ture til lette hurtigere bevægelse af vandet. Andre fittings kan koste et par cent mindre, men i sidste ende ikke vil spare dig for meget hvis inspektøren gør du tage dem ud og erstatte dem.

Foretage den endelige tilslutning til køkkenvask drain tailpiece, efter vasken er installeret. Bruge en messing afløb kit med kompression fittings. De billige plastik dem vil i sidste ende lække.

Aftræksrør

Vent rør lader luft ind i din afløbssystem og kloak udstødningsgas gennem en vigtigste rør, der forlader huset gennem taget. Et dræn, der ikke er udluftes vil ikke løbe ordentligt. Tilslutte afløbet gennem en P-fælde og vandrette rør, der kommer ind i væggen bag vasken. Ved hjælp af en dræn-tee, gøre forbindelsen til den primære eller sekundære udluftning i loftet eller mellem etagerne.

Brug fittings mærket DWV til afløbet-affald-Vent. Alle passende forbindelser kræver brug af primer og limen. Inspektørerne ser normalt for primer, især på PVC installationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com