Gør det selv-konkrete veranda gulvbelægning

July 9

Gør det selv-konkrete veranda gulvbelægning

Konkrete veranda Gulvbelægning kan udføres i forskellige design og farver. Konkrete veranda gulve er stærke, holdbare og langvarige og kan være installeret af den gennemsnitlige gør det selv-boligejer. Den vigtigste fokus for at installere et konkret veranda gulv er strukturelle stabilitet og æstetik. Hvis du planlægger at installere dit eget gulv, bør så du vide om materialer og teknikker til rådighed for et vellykket projekt.

Danner for våbenhuset

Dit konkrete veranda gulv skal hældes i en form, uanset om det er en permanent mursten eller en midlertidig træ form. Hvis du vælger en mursten grænse, skal så grænsen være helt tør før du hælder beton til våbenhuset. Når du opretter en midlertidig træ form rundt om toppen af instituttets våbenhus, der skal være blok eller mursten samt, skal formularen være så tyk, som du ønsker våbenhus til at være. For eksempel, hvis du ønsker våbenhus til 6 inches tyk, så danne pour ved hjælp af 2-tommer-af-8-tommer tømmer. Dette kan du at droppe form boards lidt under den øverste kant af instituttets veranda, så du kan vedhæfte bestyrelser til fundamentet ved hjælp af konkrete skruer. Sikre, at brædderne er rejst højt nok over den øverste kant af grundlaget for våbenhuset at tillade fuld tykkelsen af den endelige betonplade.

Hælde beton

Når hælde beton, tilføje dekorative elementer til våde blandingen før du hælder, såsom knust, farvet glas, dekorative sten eller beton farvestof. Disse tilsætningsstoffer vil blive udsat, når den tørrede betonoverfladen er let slebet med en højre-vinkelsliber og sandpapir. Når betonen har blevet hældt i formen, skal du trykke på siderne af formen træ med en hammer til at løse konkrete og at sikre, at ingen bobler er til stede i blandingen.

Hvis du vælger at installere en mursten kant--der fungerer som en konkret form samt-- så fugen mellem beton og kant af klodsen skal være lige. Ved hjælp af en konkret jointer vil hjælpe dig med at udføre denne opgave.

Efter 24 timer, fjerne formen træ fra verandaen og gnid kanten af beton, som er udsat, når formen er blevet taget væk, med en konkret mursten. Du kan tilføje vand til hærdet beton, som du gnide så at den afsluttende proces kan gennemføres gnidningsløst. Dette trin gælder ikke for en konkret veranda, der har et permanent mursten grænse.

Tilføje konkret sealer for at bevare dit arbejde; Det er en god idé, men at drys tørret sand over den våde sealer at give for en ikke-glatte overflade. Sandet kan sættes i en salt Gungre at forhindre overapplication i koncentreret områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com