Gør det selv: konvertere en præfabrikeret gårdhave til et værelse

May 27

Gør det selv: konvertere en præfabrikeret gårdhave til et værelse

Hvis du ikke bruger din terrasse meget, kan du optage pladsen ind i et rum. Hvis du investerer tid til at designe et dejligt værelse, bør det tilføje værdi til dit hjem. Du vil have plads til at se ud som om det har været på plads i et stykke tid. Design i stuen for at blande godt med dit nuværende arkitektur versus stående ud som nybyggeri.

Inspicere Slab

Undersøge alle aspekter af patio instituttet til at sikre, at det er en god base. Hvis du ser hårfine revner eller kanter, der har brug for reparationer, kan du overveje at hælde fem eller flere inches af beton på toppen af pladen. Spørg en konkret mason til at tilbyde rådgivning, da pladen vil bære vægten af dit værelse. Simple reparationer til beton vil være tilstrækkeligt i mange tilfælde. Men Sørg altid perimeterkanter er solid. Omkredsen vil støtte rummets vægt.

Design rummet

Skitsere et rum, der fungerer godt med dit hjem tag linjer. Undgå at designe et fladt tag. Du har brug for en sat tag at kaste regn og sne korrekt. Mest flade tage bliver utætte med tiden. Binde rum i dit nuværende tag ved at konstruere en hip tag, A-frame tag eller skrå tag. En skrå tag bør falde mindst 12 inches fra top til bund for at kaste regn. Fange synspunkter omkring dit hjem ved at designe vinduer i rigtige steder. Hvis rummet vil være tæt på naboer, kan du installere et par store ovenlys versus åbning en væg.

Detaljer for rammerne

Du kan opbygge rummet fra 2 af 4 tømmer brædder, men ved hjælp af bredere boards på ydersiden vægge kan du bruge tykkere isolering. Penge, du sparer på opvarmning og nedkøling vil betale for mere robuste tømmer. Du kan altid har isoleringen blæst ind i området loftsrum, men overveje at bruge 2 af 10 boards som spær. På denne måde kan du installere tykkere glasfiber isolering i Tag-området. Du måske ønsker at ramme rum til skydedøre eller franske døre, men disse rum vil udløse flere energiforbrug. Hvordan du planlægger rammerne vil påvirke din elregning i fremtiden, så tager dette i betragtning.

Planlægge ledninger og VVS

Hvis du placerer et badeværelse i det nye værelse, skal du køre drænrør og vandledninger gennem rummets ramme. Ledninger til stikkontakter og lamper skal være installeret, før du dække indramning med gips. Engagere en varmepumpe rådgiver at regne ud, hvis din nuværende varmepumpe kan bære den nye belastning. Hvis ikke, skal du installere elektriske varmeovne og et vindue aircondition. Spørg en blikkenslager til at hjælpe dig med at finde ud isolering teknikker for VVS-rør, da de kan fryse ganske nemt på toppen af en betonplade. Indpakning vand linjerne med elektrisk tape er en low-cost option.

Rummet er færdig

Når du drywall interiør i værelset, installere kroneformen og opskalere rører at levere et professionelt udseende. Bruge høj kvalitet maling på vægge og træværk samt. For at afslutte ydre af rummet, indarbejde tømrerarbejde detaljer, såsom boksning i udhæng til at matche resten af dit tag. Lad ikke fritliggende spær eller ufærdige etageadskillelsen områder. Undlade at afslutte værelse korrekt i alle henseender kan devaluere markedsprisen for dit hjem.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com