Gør det selv kubisk hylder

May 10

Gør det selv kubisk hylder

Kubisk reoler er en opfindsom måde at organisere og vise objekter og skatte. Du kan placere kubisk reoler mod en væg eller bruge det til at adskille en plads samtidigt med at tillade synet gennem reolen. Denne type af reoler giver en åben, rummelig føler endnu kan også holde utrolige mængder af opbevaring, hvis pakket helt fuld. Vinylplader og andre medier er fremragende til lagring i kubisk reoler.

Instruktioner

•Kontrollér fire 1/2-af-12-af-37 1/2-tommer krydsfiner plader ind i form af en firkant, med hver bord butting op mod en anden til at gøre op ramme stolperne i reolen. Bruge en assistent og stå hver bord på sin lange, tynde side, så dimensionerne af pladsen er 38 inches i længde og højde.

•Drill tre huller gennem hver bord og i slutningen af bestyrelsen, der butts mod det til i alt 12 huller. Fastgør 2-tommer træ skruer gennem hullerne, og spænd sikkert.

•Anbring to 1/2-by-12-by-37-inch krydsfiner bestyrelser inden for rammen, parallelt med hinanden og fordelt jævnt inden for rammen. Holde dem oprejst med hjælp fra en assistent og bore tre huller i hver ende af hver bord. Bore gennem rammen bestyrelser i processen og gøre 12 huller. 2-tommer træ skruer i hver af premade hullerne og vedhæfte dem på plads med en boremaskine.

•Strømforbrug i standby kubisk reoler enhed opretstående. Placer en 1/2-by-12-by-12-inch krydsfiner hylde bord i reolen på den ønskede placering. Bruge en blyant eller andet værktøj til at foretage markeringer i side bestyrelserne i hver ende af hylden bestyrelsen. Fjerne hylde bestyrelsen og bore to huller i hver side bord med markeringer, direkte på niveauet af markeringerne. Sætte pløkker i hver af hullerne. Balance hylde bestyrelsen oven på pindene og Gentag efter behov for ekstra hylder i hele enheden.

Tips & advarsler

  • Opbakning til hylderne kan tilføjes ved at strække stof på tværs af den bageste del af reolen og hæfte det på kanterne. Dette kan give fuld dækning mens de resterende attraktive og giver nem adgang til elektriske kabler.
  • Bære beskyttelsesbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com