Gør det selv kunstgræs

April 24

Kunstgræs har en bred vifte af anvendelser, som mange mennesker aldrig overveje. Dette grønsvær kan bruges til at øge skønhed af en home, bruges som en golf grønne eller endda bruges til at omdanne et ørkenlandskab i en grøn forstæder nabolaget. Vokser og vedligeholde virkelige græs er en meget arbejdskrævende, tidskrævende og dyre job. Værst af alt, sundhed af virkelige græs kan være uensartet, hvor kunstgræs er konsistent på tværs af gården. En nem løsning til at have en problematisk yard er en "gør det selv" kunstgræs installation.

Forberede området

Før du kan få begyndt at installere din egen kunstgræs, skal du identificere og forberede det område du ønsker dækket med græstørv. Overveje, hvad varerne kan være nødvendigt at blive tilføjet eller fjernet fra dette område som drænrør, belysning eller græsplæne møbler. Du kan kalde byen inspektørens kontor for at have nogen mærke hvor enhver underjordiske rør eller kabler er placeret.

Det valgte område skal være plant underlag. Hvis området ikke er plan, skal du tilføje eller fjerne jord at udjævne overfladen. At gøre området endnu er vigtig, da dette vil sikre ordentlig dræning af vand. Når du har en ren, niveau område, er du klar til at installere den kunstgræs.

Installere kunstgræs

En standard kast med kunstgræs bliver 15 fod bred og 100 fod lang, hvilket er nok til at dække en 1.500 m² stor område. Græstørv kan rulles med alle de fibre, der vender i samme retning. Husk disse fakta, når du beregner, hvor meget kunstgræs er forpligtet til at dække det ønskede område.

Ruller af kunstige græstørv er meget tunge, og du har brug for hjælp til at flytte og placere dem. Efter sømme og trimning stykker af græstørv roll, skal de fastgøres til jorden. Brug 6-tommer landskabspleje negle, linjeafstand om hvert 2 fødder. Disse negle vil forhindre tørv fra flytning eller rive.

Du fuldfører processen består af anvende infill til tørv. Infill materiale kan være crumb gummi eller sand, som er fordelt på oversiden af græstørv. Årsagen til en infill er at sikre at kunstgræs materiale ikke flytte eller spænde.

At have en konkret vej gennem det område, hvor trafikken er som regel høj kan reducere slid og ælde af kunstige græstørv. Det konkrete område kan også bruges som et sted for opsætning af udendørs spisning, og græstørv vil være sikker fra enhver udslip.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com