Gør det selv Ladder hylde

October 28

Gør det selv Ladder hylde

En ladder hylde er en stor gør det selv projekt, som tillader dig at vise elementer på gulvet plan og gradvist arbejde din vej til toppen med mere kostbare varer. En stige reol kan koste over $100, så oprettelse af dit eget system vil tillade dig at fuldt ud at tilpasse varen på en brøkdel af prisen. Stigen hylder er fantastisk til ethvert rum i huset og kan endda placeres oven på tabeller eller andre counter overflader til at gøre brug af spildt vægplads.

Instruktioner

•Klippe 48-tommer krydsfiner afsnit slutter til 10-grader til hvile jævnt mod væggen. Måle i 1/2-inch mod center bredden af de to 48-tommer sektioner. Indstille vinkel for 10-grader og skåret hjørnet af de to sektioner, skåret en 10-graders vinkel fra den 1/2-inch mærke i den modsatte retning til at danne en flad overflade.

•Monter sektionen øverst på stigen. Vælg den 1/2-tommer krydsfiner skæres 22-inches med 8 inches. Anvende trælim på den store vinklet område øverst i afsnittene to 48-tommer krydsfiner. Linje tilbage bunden af 22-tommer med 8-tommer sektion af krydsfiner til spidsen af den store vinklet område og tilslutte de to ydre kanter af 48-tommer sektioner. Anvende to søm på hver side af den øverste hylde drevet fra overfladen af de øverste hylde direkte ind i hver 48-tommer sektion.

•Mark hver 8-tommer ned højden af 48-tommer sektioner. Dette vil skabe selv afstand til reoler.

•Installer reoler i enheden. Vælg de fem 6-tommer af 21-tommer sektioner og Påfør et tyndt lag af træ lim på hver 6-tommer kant. Anbring forsigtigt reoler på de afmærkede områder, vippe hver til en 10-graders vinkel frem til at skabe en flad, plan overflade. Stå enhed mod væggen og sikre hver hylde er fladt med niveauet før sikring hver hylde med to søm i hver ende.

•Sand overfladen af reol med 220 sandkorn sandpapir. Sørg for at oprette en glattes finish produkt og fjerne eventuelle overskydende trælim.

•Paint reolen. Gøre det muligt malingen til at tørre, før du placerer det mod væggen og sætte objekter på hylderne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com