Gør det selv: Laminat bordplader til Corian bordplader

July 8

Køkkenbordet laminat er en form for plastik, der har fremstillet i ark, og derefter skære og limet over køkkenbordet rammen med kontakt cement (stof der obligationer til sig selv, men ikke til fingrene). Normalt laminatet er installeret over en krydsfiner eller spånplade overflade, men du kan også laminat over andre eksisterende laminat, forudsat at det ikke løs eller beskadiget. Det er vigtigt at de gloss gamle laminatet så den nye laminat vil holde. Corian er en form for laminat.

Instruktioner

•Buff ud af den gamle laminat overflade af køkkenbordet med din vibrerende pad sander og medium sandpapir, tager off glans og få det kedelig og flad. Tørre op støv.

•Measure top og front kanter af køkkenbordet, overalt der gonna være laminat. Overføre dimensionen til ark af laminat, tilføje en tomme langs omkredsen af hver måling (så udskæring laminatet bliver en tomme større hele end overfladen den dækker). Skåret ud stykker med en barberkniv kniv, scoring og snapper laminatet.

•Coat på ryggen af de laminat stykker med kontakt cement, ved hjælp af en pensel. Coat Corian overfladen af køkkenbordet, børstning cement over alle de områder, som vil være omfattet af laminat. Tillad den kontakt cement til at sætte i omkring 15 minutter, indtil det er tørt at røre.

•Hold op cut laminat stykke til den forreste kant af køkkenbordet, placerer sig i på det område, hvor det vil gå, forlader en tomme udhængende på alle sider. Tryk det til overfladen på én gang. Rulle et laminat roller over det. Brug din magt router og laminat-skæring bit til at trimme off overhæng.

•Lay dyvel stænger oven på køkkenbordet, med enderne vender fremad, en fod fra hinanden. Indstille cut laminatet for toppen af køkkenbordet over stænger, så de holde det ud på overfladen. Få stykke korrekt placeret.

•Træk dyvel stænger ud fra under laminatet og mod du trykker laminat ned til overfladen efterhånden som du fjerner hver stang. Fortsætte, indtil det hele stykke er at gøre kontakt med overfladen.

•Tryk på dine roller over laminatet. Trim udhæng med routeren.

Tips & advarsler

  • Bære øjenbeskyttelse, når du bruger routeren.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com