Gør det selv-laminering

December 12

Gør det selv-laminering

Lamineret bordplader har været almindelige i amerikanske køkkener til det bedre del af et århundrede. De fleste husejere vil antage dette projekt til at være alt for teknisk for en DIY projekt, men en ansigtsløftning for dig bordplader er meget gør-stand. Plastik laminat kommer i en forbløffende vifte af teksturer, farver og typografier. Alt fra granit træ korn er til rådighed til at gøre din bordplader kernen af dit køkken. Nyt laminat kan lægges over ethvert niveau, stabil undergrund.

Instruktioner

Prep arbejde

•Mix auto body fyldstof 1 del hærder til 6 dele kit og fylde eventuelle uoverensstemmelser i din base materiale, ved hjælp af en fleksibel spartel. En kniv mellem 3/4 og 1 1/2 inches lang fungerer bedst. Tillad kit til tørre. Sæt på sikkerhedsbriller. Bruge et bælte sander med en 100-grus slibning bælte for at slibe overfladen glat.

•Brug trykluft til at blæse støv fra overfladen. Måle hvert ansigt, du vil være montering laminat til. Skær din laminat stykker ca 1/2 tommer større i alle retninger end den faktiske montering ansigt. Bruge en bordrundsav med en bøde-tand klinge til at foretage nedskæringer.

•Lay din laminat ud med sin backer op og roll på et medium til tunge frakke af kontakt cement ved hjælp af en maling rulle med en engangs roller dække. Anvende kontakt cement til installation ansigt så godt.

•Juster varmeindstillinger på din varme pistol til medium og vende blæseren på high. Blæse varm luft over den kontakt cement til at tørre lim, indtil det er tørt at røre ved, typisk 10-15 minutter.

Installation

•Hav en hjælper lift ene ende af laminat med dig på anden enden. Vend arb, så kontakt cement side vender nedad. Løft det over installation overflade og bringe det ned til omkring 1 tomme over overfladen. Justere stykket, så det hænger ud på hver side af 1/2 tommer.

•Indstil laminat på plads. Slå kanten med en gummihammer, opholder sig tilbage mindst 1 tommer fra kanterne, med plads til laminat. Start i midten og træne, rullende laminat fast med en J roller. Tryk på op til overhæng, går ikke over det, som dette kan medføre brud.

•Work over overfladen front til bag og side til side med roller at træne nogen bobler og tryk ned løs sektioner.

Kant finish

Bit-•Fit en kugle, eller forsynet med flush-cut bit i et laminat trimmer, meget gerne en lille router. Brug en skruenøgle til at åbne collet og glide bit akslen i. Stramme collet tilbage og justere dybden til 1/4-inch cut.

•Start fra den venstre hjørne af en kant og drej trimmer på, kører fra venstre mod højre langs kanten til at trimme laminat off flugter med kanten af installere ansigt.

•Køre den trimmer omkring alle fire kanter af installere ansigt. Slibe kanten glat med bælte sander.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com