Gør det selv-ledninger for en renovationsafgifter

June 10

Gør det selv-ledninger for en renovationsafgifter

Selvom bygningsreglementer tillader undertiden bygherrer til hard-wire skrald afhændelse til dedikeret switches, vælger de fleste bygherrer at wire til rådighed til en netledning, som de stik i en switch-opererede, under-kabinet beholder. Kassation af plug-kabel er ikke kun nemmere at installere, men også hurtige til at fjerne under under vasken VVS reparationer. De fleste bortskaffelse fabrikanterne give et strømkabel med nye enheder. Hvis din rådighed ikke omfatter en ledning, kan du finde en på en standard hjem forbedring butik, normalt mærket som "appliance ledningen" eller "garbage bortskaffelse ledning." Med bare uerfarne elektriske færdigheder og fælles håndværktøj, kan du wire din rådighed for standardinstallation.

Afbrydere og kredsløb

Selv om elektriske krav varierer afhængigt af bygning koder og fabrikanternes specifikationer, har de fleste skrald bortskaffelse enheder en dedikeret kredsløb, som regel fra et 20 amp breaker. Sigt dedikeret kredsløb betyder, at kun apparatet betjenes af breaker skrald bortskaffelse. Skrald afhændelse bruge korte, kraftige byger af elektricitet, som ofte kort-out kredsløb, når de anvendes på samme tid som andre apparater. Renovationsafgifters kredsløb normalt beføjelser til en switch-drives elektrisk beholder under køkkenvasken. De fleste bygningsreglementer kræver bygherrer til at installere renovationsafgifters switch inden for flere fødder af apparatet. Hvis kablet korrekt, er en af de beholdere forretninger "altid hot," hvilket betyder altid på, og kan magt en tilstødende opvaskemaskine.

Skift til beholderen ledninger

Ledninger detaljerne varierer afhængigt af dit projekt omstændigheder. I mange tilfælde løber til rådighed dedikeret kredsløb fra breaker til under-vask-beholderen. Ledningsføring tillægger en af beholderens forretninger til at levere strøm til en "altid hot" stik, som kan drive en tilstødende opvaskemaskine. Hot wire efterlader den beholder boks og kører til de over counter switch, der vil styre den beholder resterende outlet, der vil tjene til rådighed netledningen. Efter tilslutning til switchen, wiren returnerer beholderen og opretter forbindelse til den resterende outlet.

Ledninger til rådighed ledning

Til rådighed ledninger er som regel gemt i apparatet og indeholdt med en beskyttende metalplade. Tilslutning til rådighed ledninger til en appliance ledningen er relativt ligetil. Begge sider af forbindelsen har typisk en varm, neutrale og jord ledning. Jorden ledninger tilsluttes til rådighed grundstødning skrue og slutte sig til de varme og neutrale ledninger. Beskyttende plade cover og en specialdesignet wire klemme Fastgør ledningen til bunden af bortskaffelse. Før du tilslutter til rådighed, bør du slå den beholder kontakten til den slukkede position.

Arbejde sikkert med elektricitet

For at forhindre alvorlig skade eller død, skal du slukke den breaker, der leverer strøm til kredsløbet du arbejder. Hvis du er i tvivl om hvilken afbryder slå fra, skal du slå den vigtigste breaker. Derudover kræver de fleste kommuner tilladelser og inspektioner for rewiring projekter. Du skal kontakte din lokale bygning myndighed før tilføje kredsløb til dit hjem og kører ledninger til dit køkken. Hvis du er fortrolig med ledninger, bør du konsultere en professionel, før du forsøger elektriske projekter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com