Gør det selv-Log hjem Kits

December 29

Hvis du har drømt om at opbygge din egen log hjem i skoven, men er ikke interesseret i at fælde træer, er du i lykke. Mange virksomheder sælger log hjem kits, der kommer med næsten alt hvad du behøver at bygge hideaway du altid har ønsket. Hvis du er villig til at sætte i sved egenkapital, kan købe en log hjem kit gøre din drøm til virkelighed.

Typer

Log hjem kits kommer i to hovedtyper - shell kit, som indeholder pre-cut logfiler for vægge, vinduer, døre og måske nogle tagmaterialer; og de komplette kits med subflooring, gulve, interiør paneler, alle nødvendige tagmaterialer, osv. Mange forskelle på disse to grundlæggende typer, afhængigt af hvad du køber fra virksomheden tilbyder, så sørg for du ved, præcis hvilke materialer kommer med din kit.

Udgift

Køb en log hjem kit er normalt dyrere end skære ned træer dig selv eller købe logs lokalt. Men prisen på kits kan variere meget afhængigt af størrelsen af hjemmet og kvaliteten af materialerne. Ifølge J. Wayne frygt i hans bog, "Hvordan at opbygge din drøm kabine i the Woods: The Ultimate Guide til bygning og opretholde din Backcountry Getaway," kan priser for bjælkehuse af 1000 kvadratfod og under variere mellem $4.800 og $28.500. Større boliger, naturligvis er dyrere. Frygt siger også, at den samlede pris for at sætte op en log hjem kan være så meget som to gange prisen for sættet sig selv. Dette omfatter sådanne omkostninger som byggemodning, foundation (hvis du ikke bygge det selv), supplerende materialer til slut i kabinen og omkostningerne ved forsendelse kit til byggepladsen.

Logs

De enkelte logs fra kit vil have numre, så du vil vide præcis, hvor hver logfil går. De vil også være pre-cut og indskåret. Før logfilerne ankommer, skal du have et overdækket område på webstedet, så de er beskyttet mod vejret. Notch bruges til at slutte sig til logfilerne er vigtigt. Indhakket er et potentielle svage punkt hvor fugt eller insekter kan komme ind og forårsage skader. Områderne indskåret muligvis kemisk behandling for at forhindre dette.

Foundation og tag

Kit vil ikke komme med et fundament så det er dit ansvar. Forskellige typer af fonde, som sten og mørtel og pier og stråle, er inden for kapaciteter af en kompetent gør-det-selv, men check med din lokale bygning inspektør at forsikre at din foundation vil sikkert støtte bjælkehytte.

Nogle kits kommer med alle tagmaterialer leveres, nogle kits kommer med ingen, og mange kits er i mellem. Selvom det er muligt med det rigtige udstyr til at sætte op taget dig selv, kunne en bedre og sikrere idé være at få nogle venner eller familiemedlemmer til at hjælpe dig.

Vigtige punkter

Sted dit kit bestille mindst seks måneder før du planlægger at bygge, siger Abigail R Gehring i hendes bog "Back to Basics: en komplet Guide til traditionelle færdigheder." Hvis du planlægger at have utilities installeret, skal du gøre dette, før du bygger. Du vil sandsynligvis nødt til at gøre nogle ekstra caulking og klirrende at udfylde eventuelle huller som logs bosætte sig over tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com