Gør det selv Log sidespor

August 7

Tilføj den rustikke charme af logfiler til dit hjem til en brøkdel af omkostningerne ved at tilføje fremstillede log sidespor til din ydre. Du kan spare penge på opvarmning og køling omkostninger med energieffektive log produkter samt. Tunge og not design af de fleste log sidespor muligheder gør det nemt for en gør-det-selv at installere med lidt hjælp fra venner.

Log sidespor produkter

Log sidespor producenter tilbyder deres produkter i både fyr og cedertræ. Du kan vælge en glat tekstur for logfilerne eller du kan finde log sidespor, der har en hånd-tilhuggede udseende. Log sidespor produkter tilbyder tunge og groove på de lodrette ender samt længden af logfilerne. Dette betyder, at det er lettere at tilslutte sig en lang række logs sammen uden sømme viser. Med tunge og not konstruktion skal du ikke tilføje mørtel fylde mellem logfilerne.

Du kan installere log sidespor i sin naturlige tilstand, eller du kan bestille det pre farves for at spare dig tid. Du kan også plette det selv før installation hvis du ønsker.

Udover log sidespor, kan du vælge en række log trim for døre og vinduer, der kan matcher stilen i logfilerne du vælger. Du kan også vælge endestykker og hjørne stykker, der hjælpe med at gøre din log sidespor ligne hele logfiler. Hjørne stilarter omfatter lodret, butt og pass og traditionelle sadel og hak.

Log sidespor produkter giver en høj r-værdi for energibesparelser. Nogle mærker tilbyder en ekstra lag af isolering på undersiden af logfilerne for endnu højere effektivitet.

Installere Log sidespor

Dit hus skal have træ beklædningen dækker hvor du planlægger at installere log sidespor. Dette giver dig et udgangspunkt for at vedhæfte din log sidespor. Den træ beklædningen også brug for en vandtæt vapor barriere wrap. Vedhæfte metal flashing som krævet af din lokale bygningsreglementer rundt om vinduer og døre samt langs toppen af væggen.

Tillægge beklædningen starter strip. Denne strimmel går på den laveste del af ydermur. Det bør være niveau hele vejen rundt om huset. Hvis der er variationer i klasse, skal du muligvis foretage nogle justeringer i højde til at rumme dem.

Angive corner(s) på plads. Afhængigt af stilen vælger du, om hjørnet kan være ét stykke eller flere stykker, der forbinder sammen. Hjørne stykker skal være plumb og square.

Tilføj loggen trim til vinduer og døre. Følg anvisningerne nøje for din log sidespor så du få brikkerne fordelt korrekt for din log sidespor. Husk at indstille vindueskarme, så de så vandet kan løbe væk fra vinduet.

Når trim arbejde er fuldført, kan du begynde at indstille log sidespor på plads. Sæt den første log i groove starter Strip. Tryk log ind i hjørnet. Sikker log-sted med skruer. Sat skruerne ved krydset af loggen og tungen. Vinkel skruen ned lidt så det ikke virker forstyrrende på den næste log ovenfor. Ikke over stramme skruerne.

Fortsæt med at tilføje logs. Butt ender mod hinanden. Tillad mellemrum, hvis det kræves af fabrikanten. Skåret logger som nødvendigt at passe omkring vinduer og døre.

Afslutte installationen ved at tilføje caulking træ sømmene hvis nødvendigt. Nogle log sidespor produkter kræver ikke dette trin.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com