Gør det selv LP Gas Tank Installation

June 9

Mange boliger i landdistrikter steder har ikke en klar kilde til naturgas til at give brændstof til madlavning, varme eller varmt vand. Flydende propan (LP) er en fælles udskiftning. Brændstoffet er gemt i bærbare eller stationære tanke, der kommer i mange forskellige størrelser. Alle propan tanke skal opfylde ASME International (American Society of Mechanical Engineers) standarderne for konstruktion af propan trykbeholdere.

Instruktioner

•Kontrollér en tegning af projektet, herunder placeringen af tanken og ruten for gas linjen og punkterne i gas linje fittings. Kontakt bygning inspektør til at finde ud af koden krav til propan tank installationer, herunder oplysninger om pad, afstand af tank fra strukturer og installation af brændstof linje.

•Hent korrekt tilladelse til projektet før du starter. De føderale regler for propan installation siger, at kommunerne har kompetence til at indføre bestemmelser på toppen af føderale og statslige love. Nogle regler kan kræve fagfolk til at installere visse aspekter af projektet.

•Kontroller at propan tank har producentens navneskilt, som indeholder oplysninger, f.eks. fabrikantens navn, kontaktoplysninger, oprindelsesland og fremstillingsdatoen. Træffe beslutning om en passende tank størrelse til at opfylde dine behov, såsom madlavning, tøj tørretumbler eller varme.

•Kontakt med propan selskab til at bestemme de relevante dimensioner for puden. Pudens størrelse afhænger af størrelsen af tanken. Forberede betonunderlag før levering af tanken. Nogle regler kan tillade brug af betonblokke til at fungere som en pad. Følg de lokale bekendtgørelse for forberedelse af jorden til et underjordisk tank anlæg. Opnå de anbefalede dimensioner for området udgravning fra propan tank selskab. Installere tanken.

•Følg propan tank selskabets instruktioner til at bestemme den korrekte diameter for linjen. Fælles materialer til propan rørledninger omfatter kobber, plast og sorte rør. Grave renden for levering rør 18 til 20 inches dyb eller hvad der kræves af lokale koder.

•Forbered sengen med et lag grus eller sand og lå røret. Installer propan linje shut-off ventil i gas linje på det rette tidspunkt. Udføre en trykprøvning på linjen gas. Placer 18-gauge trace ledning langs røret fra ende til anden. Tracer wire hjælper med at identificere den nøjagtige placering af rørledningen. Tilslut linjen propan tanken og til apparatet.

•Arrange inspektion med info om lokale før der dækker linje og tank. Inspektøren skal godkende tank installation og gas linje. Placer magnetiske tracer tape over linjen propan. Båndet betyder at nogen udgravning tilstedeværelsen af en gas linje under båndet. Opfyldning området udgravning og Udfør eventuelle nødvendige landskabspleje.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com