Gør det selv: Lydisolering en dør

July 19

Lydisolering sker ofte, når et værelse der konverteres til et hjemmestudie for musikindspilninger eller en hjemmebiograf for film gennemsyn. Selv om vinduer og vægge er ofte omdrejningspunktet for lydisolering bestræbelser, glem ikke at lydisolerede dør. Døre kan være det svage punkt i rummet, især hvis din er lavet af low-density materiale, der giver mulighed for lyd til at passere om let. Der er et par enkle ideer du kan bruge til at lydisolerede din eksisterende dør, men faktisk kan du skifte ud typen af døren.

Instruktioner

•Measure dimensioner af din eksisterende dør. Erstatte døren med en samme størrelse dør, der er lavet af medium-density fiber eller fiber-fyldt. Hvis du har problemer med at finde disse typer af døre, kan du erstatte døren med en solid udvendig dør. Alle disse døre kan hjælpe reducerer støj, fordi de er langt mere tæt end standard indvendige døre.

•Drej off alle lys i rummet. Tænd lys umiddelbart uden for døren. Gå tilbage inde i stuen og se hvor lyset angivelse af plads omkring dørkarmen. Der vil sandsynligvis være nogle huller mellem døren og dørkarmen, der skal du forsegle. Disse huller tillader støj til ind og ud gennem døren. Tætning af huller med lukket celle skum tape.

•Measure bredde på dørkarmen. Vedhæfte en dør feje i bunden af døren med en skruetrækker eller bore. Vælg en dør feje med en gummipakning på bunden, der danner et segl med gulvet. Pakningen skal glide når døren står åben, men der bør være nogen kløft mellem gulvet og pakning.

•Klippe et stykke 1-tommer-tykke akustiske mat eller skum til størrelsen af dørkarmen. Overholde mat eller skum til døren med dobbeltsidet skum tape. Klip et lille hul til døren håndtag og trække materialet ned over siderne af håndtaget.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com