Gør det selv-marokkansk stil

April 19

Gør det selv-marokkansk stil

Dekorere i marokkansk stil til at tilføje nogle krydderi og eksotiske spænding til dit hjem. Rig på farve og mønster, marokkanske decor tilfører Romantik til dit soveværelse, intriger og interesse til stuen eller en varm, etniske look til ethvert levende rum i dit hjem. Tilpasse din marokkanske boligindretning med gør det selv indretning og projekter, der tilføjer et strejf af din egen personlighed og kreativitet til denne allerede kunstnerisk udtryksfuldt udsmykning stil.

Marokkanske tekstiler

Lag et værelse i strålende farver og eksotiske mønstre med autentisk marokkansk tekstiler, eller Vælg tekstiler med typiske marokkanske motiver som karakteristiske gitter mønstre og geometriske og blomstermotiver design. Gør din egen pude dækker, gardiner eller kaster med marokkanske stof. Drapere stof over ende tabeller, night-stands eller en kommode til at blødgøre udseendet samtidig tilføjer farve og design. Se efter mønstre som de flagrende Ikat, en af de ældste døende og væveteknikker og bruges af dusinvis af kulturer, som giver en rig, etniske look til møbler når de anvendes på accent puder. Tilføje en luksuriøs look til dit soveværelse med en broderet silke marokkanske sengetæppe og matchende gardiner. Scatter puder, gulv puder, nogle marokkanske puffer og tæpper omkring en sektionsopdelt sofa, seng eller en udendørs samtale område. Drapere stof løst fra loft og vægge for at skabe et telt-lignende effekt eller give udseendet af en eksotisk mellemøstlige bolig.

Marokkanske Stencils

Med marokkansk-stil stencils, kan du tilføje et brugerdefineret udseende til vægge, arkitektoniske særpræg og møbler. Gitter eller gitter design gøre elegante accent vægge. Du kan oprette stærk kontrast ved hjælp af kun to farver, eller hvis du føler dig mere sikker, kan du prøve en mere kompleks flise mønster ved hjælp af tre eller flere farver. Det kan tage lidt øvelse at få hænge af stencilerne. Hvis du aldrig har prøvet det før, afhente et par praksis bestyrelser, der sælges på de fleste maling butikker, før du begynder et projekt på væggen. Hvis stenciling en all-over mønster skræmmer dig, kan du prøve at stenciling en kant omkring en dør, vindue, hovedgærde eller andre små områder såsom trappe stødtrin på en kort, to- eller tre-trins trappe.

Marokkanske fliser

En af de definerende Karakteristik af marokkansk arkitektur, håndlavede marokkanske fliser tilføje en smuk, kunstnerisk touch både inden for og uden for hjemmet. Zellige fliser funktion indviklede mosaikker dannet af små, individuelle, udskæring farvet keramik figurer i gips forme form kakler i varierende størrelser. Ekspert håndværkere begynde at lære denne kunstart som børn; Færdigheden er gået fra den ene generation til næste. Marokkanske fliser oprette en brugerdefineret, opskalere look i køkkener og badeværelser, på trappe risers, omkring pejse, swimmingpools og springvand. Start med noget mindre, hvis du har aldrig installeret flise, såsom en kant langs den øverste kant af dit badeværelse væg fliser eller køkken backsplash. Prøv at forskønne et lille, Sparsommelighed butik bordplade med marokkanske fliser til at oprette din egen brugerdefinerede stykke.

Marokkanske belysning

Marokkanske lamper og lanterner tilføje en underskrift look med deres usædvanlige former, smukke-farvede glas og indviklede påklædningsdukke design. Henna lamper er lavet af ged hud, som undertiden er farvet med paprika eller safran og dekoreret med traditionelle henna og marokkansk design. Hængende vedhæng lanterner varierer i størrelse fra meget store lysekrone-lignende inventar til lille stearinlys lanterner belyst med fyrfadslys eller små offerfund stearinlys. Når belyst, skaber detaljeret metal udskæringer og farvede glaspaneler lys baldakiner på vægge og lofter. Opret din egen marokkanske lanterner af maleri glas i forskellige farver og pynte dem med guld dimensionelle puff maling, der efterligner den indviklede udskæringer af metal og henna designs på autentiske marokkanske lanterner. Lag rum med en bred vifte af autentiske og gør det selv-marokkanske lanterner. Hænge en gruppe af lanterner på gårdhave til et usædvanligt lys display. Anbring lanterner møbler, i væggen alkover, reoler eller på hylderne til at forbedre den romantiske stemning i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com