Gør det selv Maytag tørretumbler reparation

April 24

Reparere din tørretumbler Maytag kan selv være relativt enkel for de fleste mennesker. Ved at gøre din egen tørretumbler reparationer, kan du spare en masse penge på reparationsudgifter eller købe en ny tørretumbler. Når du laver din egen tørretumbler reparationer er det vigtigt at følge sikkerhedsforanstaltninger for at undgå eventuel skade.

Reparation tørretumbler bælte

En af de mest almindelige problemer med tørretumblere er at den tørretumbler bælte, der driver tromlen vil blive slidt eller brudt. Når dette sker, tørretumbleren vil synes at fungere normalt men vil ikke til at ryste.

Reparation af tørretumbler bælte normalt kræver, at du adskille tørretumbler for at få adgang til både tromlen og remskive system, der driver den tørretumbler bælte. Konsultere din instruktionsbog til at finde ud af den korrekte metode til at adskille delene af din tørretumbler Maytag, og følg instruktionerne for den korrekte metode til at vedhæfte til remskive system.

Tørretumbler bælte reparationer kan generelt gøres på et par timer.

Reparation knirkende tørretumblere

For at reparere tørretumbler knirker, vil det være nødvendigt at fjerne panelet tilbage service fra din tørretumbler til at inspicere betingelsen af det remskive system, der driver den tørretumbler bælte.

Over tid, kan blive slidt Remskiver, som kan få dem til at gnide mod trisse arm, forårsager tørretumbler at knirke.

Du kan løse dette problemet tørretumbler, vil du adskille tørretumbler for at få adgang til remskive system. Udskift slidte eller beskadigede dele og erstatte smøremiddel som nødvendigt.

Reparation tørretumbler glider

I nogle tilfælde tørretumbler glider kan blive slidt og forårsage tromlen til ikke spin jævnt. Dette problem kan forårsage din tørretumbler på mystisk vis spise tøj eller rive huller i elementer under den tørretumbler cyklus.

At reparere tørretumbler glider, adskille tørretumbleren og fjerne tromlen for at finde de tørretumbler glider, som ofte mod front eller midten af tromlen. Inspicere tørretumbler glider for tegn på ekstreme slid, og Udskift om nødvendigt.

Reparere ikke-varme tørretumblere

Et andet fælles problem med tørretumblere er, at de vil stoppe varme under tørring cyklus.

En af grundene til en tørretumbler holder varme er en ophobning af overskydende lint i tørretumbler udstødningen. Fjern frontpanelet af tørretumbleren og bruge en vakuum til at fjerne fnug oprustning inde i tørretumbleren, så vakuum enhver lint oprustning fra udstødningen fører ud af tørretumbleren.

En anden årsag til tørretumblere ikke varme kan være en defekt radiator. Konsultere ejerens manual for at finde varmeelement, typisk i den bageste del af tørretumbleren. For at teste for varmeelement funktionsfejl, bruge en elektrisk tester købt fra en home-forbedring butik.

Sikkerhedsforanstaltninger

Når du foretager enhver tørretumbler reparation, er det vigtigt at følge sikkerhedsforanstaltninger og afmonterer tørretumbler fra strømkilden. Denne sikkerhedsforanstaltning er især vigtigt, når der beskæftiger sig med elektriske ledninger. For reparation af gasdrevne tørretumblere, Sørg for gas levere linjer er slukket og pilot lys er slukket før du foretager eventuelle reparationer til din tørretumbler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com