Gør det selv-Metal carporte i Oklahoma

August 29

Gør det selv-Metal carporte i Oklahoma

Carporte kommer i forskellige former og størrelser, og i det varme klima i Oklahoma, gør det selv-metal carporte er en billig bygning mulighed. I områder af landet, der har koldere vintre, er en fuldstændig lukket garage mere ønskeligt. Men for sletterne i Oklahoma, hvor temperaturerne sjældent falder under 50 grader, en åben carport, eller som har begrænset sidespor på to eller tre sider er en mere økonomisk løsning.

Lokale producenter

Absolut stål (absoluterv.com) ligger i Texas, men virksomheden vil skibet kits til Oklahoma. Deres bygninger har mange muligheder for Oklahoma boligejere. Virksomheden har bygninger, der er berettiget mod falmning og maling skår i 20, 30 eller 50 år. Baldakinen stil bygninger er de billigste med åbne sider og et beskyttende tag. Bygninger er også tilgængelige som funktion sidespor på én, to eller tre sider og en række tilpassede muligheder.

Multi-State leverandører

Carport fabrikanter såsom Mueller, Inc. (muellerinc.com) skib metal bygninger til stater i sydvest. Mueller gør standalone kits eller halvtag carporte designet til at være knyttet til siden af en eksisterende bygning. Virksomhedens standard berettiget 25 år kit leveres helt precut og klar til at samle med detaljerede instruktioner.

Nationale leverandører

Metal bil havne er relativt let i forhold til træ garage, eller pæl laden kits, og mange nationale selskaber skib carport kits på tværs af nationen. Aktiveret internethandel giver mulighed for virksomheder, der plejede at være begrænset regionalt til at blive landsdækkende leverandører. Carporte og mere (hcarportsandmore.com) ligger i Californien, og skibe carporte i Oklahoma, og over hele landet. GBP Inc.'s (gaport.com/) hjem kontor er i Georgien. Selskabet skibe kits over hele Syden, herunder Oklahoma. Kyst til kyst Metal bygninger (getcarports.com) har kontorer i fire stater, Texas, Arkansas, New Mexico og Oregon og Idaho, og skibe berettiget fuldt metal building kits til enhver placering i Oklahoma. Når der beskæftiger sig med et nationalt selskab i stedet for en lokal virksomhed, Sørg for at forstå garantier og procedurer for afkast eller serviceproblemer. Arbejde med en out-of-town leverandør kan være mere vanskelig, når service eller garanti problemer opstår.

Building designmuligheder

Gæster bør undersøge mulighederne, når du planlægger at købe klar-til-samle metal carporte. I et område beskyttet mod vind og vejr af topografien eller modne trævækst, kan en carport med kun et tag give tilstrækkelig dækning. For installationer i Oklahoma sletterne ønsker kunde dog at tilføje sidespor til carport til at beskytte deres køretøjer fra vind og drivende regn. Kunder skal også tage hensyn til sandsynligheden for uvejr. En tornado, kraftige vinde og haglbyger kan alvorligt skade en metal bygning og disse vejrmønstre er ikke fremmede for Oklahoma prairies.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com