Gør det selv mursten brolægger gårdhave

October 15

Gør det selv mursten brolægger gårdhave

Opbygning af en mursten gårdhave er en af de mest almindelige hjem forbedringsprojekter, der gennemføres af boligejere, der ønsker at tilføje både form og funktion til deres værfter. Dette skyldes til dels fordi det kræver ingen specielle færdigheder, blot en vilje til at gøre arbejdskraft og en sans for detaljer.

Planlæg jobbet

Bruge tid på planlægning din terrasse grundigt, og det vil betale sig i et job, der udvikler sig effektivt og uden ekstra og undgåelige omkostninger over kører. Vælg byggegrund til din terrasse og markere sin ydergrænse med landskabspleje maling eller stakes og streng. Beregne område af din terrasse i kvadratfod, som du skal bruge dette nummer til at bestemme alle du materielle behov. Vælg en mursten til din terrasse, der passer din farve præference og er også let tilgængelige og vil passe til dit behov så vidt levering eller afhentning. Hvis du er at indarbejde et specielt mønster i gårdhaven ved hjælp af forskellige farve mursten, planlægge og lægge ud af mønsteret, så du kan bestille et passende antal hver farve af mursten. Kontrollere tidsplanerne for de mennesker, der vil hjælpe dig og angive datoer for jobbet.

Materialer

Kompilere din liste over materialer og de mængder, der kræves af hver, så du kan bestille materialer til jobbet før tid. Du har alt klar til at gå, når du har hjælpere tilgængelige. Du skal bruge en 4-tommer lag af fint knust grus over hele gårdhave-område, så en 1-tommer lag af murværk sand over det, edge begrænsninger for omkredsen, en 6-fods stykke 2 x 4 tømmer, skovle, picks, River, et par af tunge koste og selvfølgelig mursten.

Forberede basen

Udgrave terrasseområde ned til en dybde af 5 inches, plus dybden af de mursten, du har valgt for projektet. Kompakt jord fast med en hånd tamper eller tunge plade komprimator. Tilføj den 4-tommer lag af grus og niveau det med River.

Lægge terrassen

Begynde i det ene hjørne og tilføje 1-tommer lag af murværk sand til en ca 4-mund-ved-4-fods firkantede område. Afretningslag sand med 2 x 4 tømmer at glatte det og gøre det så tæt på perfekt niveau som muligt. Placer den første mursten stramt op mod kanten begrænsninger, og sænk den på sandet. Tilføje successive mursten på samme måde ved hjælp af tidligere mursten, ligesom du gjorde edge begrænsninger. Når sand området er fuldført, tilføje et andet afsnit af screeded sand og fortsætte om mursten på denne måde, indtil du har lagt hele terrassen. Tilføje en anden 1/4 tommer lag af sand oven på den afslappede mursten og feje det frem og tilbage, arbejder det ind i revner mellem sten at indstille dem sikkert på plads. Feje væk overskydende sand og du er færdig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com