Gør det selv ovn reparationer

February 4

Ovnen er andet mest ofte brugte apparat i de fleste hjem, falder bag køleskabet kun i henseende. Selvom mikroovnen har erstattet ovnen for mange af de opgaver, det engang udføres, er den konventionelle ovn stadig en nøgle apparat. Når ting pause på en ovn, det giver mening for første prøve og reparere det selv, både at spare penge og at holde ovnen arbejder som ny. Her er nogle af de mest almindelige ovn reparationer boligejere kan gøre.

Døren håndtag reparationer

Ovndøren er konstant at blive åbnet og lukket, så det ikke er underligt det ofte skal repareres. Det vil ofte arbejde løs og Dørhængslerne vil ofte blive skævt. For at løse et dørhåndtag blot finde den hardware, der tillægger ovndøren. Derefter løsne begge skruer med en stjerneskruetrækker hoved eller slot-head skruetrækker. Fjerne boltene og erstatte dem med nye. Erstatte skiver og møtrikker (hvis nogen) og stramme for at give døren en pasform.

Hængsler

At reparere hængsler på en ovndøren, skal du fjerne døren helt. Et flertal af ovne, bruge en dråbe eller dias hængsel, der er forbundet til stellet inde i ovnen vægge. For at få disse vil du nødt til at fjerne sidepaneler på de fleste ovne ved at løsne de skruer, der Fastgør paneler til rammen. I nogle tilfælde kan du løfte og trække på ovndøren til løft hængslerne. Når fjernet, skal du bruge en T-square eller lille Tømrer niveau for at vurdere hvorvidt hængslerne er bøjet. Bøje dem så de er lige endnu en gang, og derefter anvende en lille mængde af WD-40 eller fedt på hængsel bolte på døren. Udskift, og dørene skulle arbejde som ny.

Elementer

Elementer på en typisk ovn er i dag elektrisk ledende stykker ledning, der genererer en stor mængde varme, når en aktuel foregår gennem dem. Mad, fedt og andre partikler kan indsamle på ovnen elementer og få dem til at funktionsfejl eller ikke varme op på alle. Bedst chance for at løse disse er til blot at udskifte dem. Elementer kan købes på en hardware- eller Hjem apparat butik. Matche elementer til dit mærke og model. Så at erstatte, sluk ovnen og let trække elementet defekt frem og ud af stikkontakten. Indsætte et nyt element i stikkontakten og derefter teste ovnen ved at dreje det tilbage på.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com