Gør det selv-plænen trækkende vedligeholdelse

August 15

Gør det selv-plænen trækkende vedligeholdelse

Din ridning plæneklipper er en højtydende, præcision græsplæne-skæremaskine. For at holde det kører ordentligt, kræver enheden regelmæssig vedligeholdelse for at forhindre mekaniske problemer opstår. Kører maskinen på gamle olie, vil mangel på olie, nedslidt bælter og en plæneklipper dæk ikke ordentligt smurt reducere komponenterne maskine kører levetid. Udfører en hele eftersyn af ridning plæneklipperen før du kører det i foråret er stærkt anbefales, da nogle dele kan få brug for servicering af efter en lang vinter resten.

Instruktioner

•Køre den plæneklipper motor for et par minutter til at varme op olie inde. Find olieaftapningsskruen og placere en olie pan nedenunder stikket. Fjern stikket og afløb krumtaphuset olie.

•Ændr oliefilter ved at fjerne det med en olie skruenøgle. Olie skruenøgle er en metal sløjfe er knyttet til et håndtag. Metal løkken ombrydes omkring filter, så du kan tænde den. Oliefilter ligger i nærheden af olie krumtaphuset. Drej skruenøglen mod uret for at fjerne oliefilter.

•Rub en lille mængde af olie langs læbe af den nye oliefilter, omkring gummipakning. Olie holder filteret klistrer når det skal ændres. Læg oliefilter i maskinen og spænd det ned med olie filter skruenøgle.

•Luk krumtaphuset dræne hul og fyld krumtaphuset med den olie, der er angivet i instruktionsbogen.

•Tag plæneklipperen dæk, del af maskinen, der skjuler plæneklipperen knivene fra enhed efter anvisningerne i ejer 's manual. De fleste plæneklipperen dæk er holdt fast enhed med stifter eller klemmer, der er trukket med tænger. Inspicere de bælter, der løber langs toppen af enheden for enhver slid, såsom tørhed og revner. Udskift Bælterne, hvis der er nogen revner eller hårde steder, ved hjælp af bælte-diagram på dækket som en reference til fjernelse og udskiftning.

•Lube alle lube peger på plæneklipperen dæk og resten af traktoren ved markedsføring i slutningen af glidecreme pistol glidecreme punkt og trykke på udløseren gange.

•Træk tændrør, som er placeret på siden af plæneklipper motor, ud af den enhed, ved hjælp af en skruenøgle til at dreje det mod uret og pop det ud. Undersøg stikket for korrosion. Udskift den om nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com