Gør det selv-plexiglas køkkenskab døre

September 7

Gør det selv-plexiglas køkkenskab døre

Køkkenskabe ser imponerende med glasdøre. Boligejere kan erstatte de celleplader i deres køkken kabinet døre med glas, men det kan være dyrt. Plexiglas er en overkommelig og sammenlignelige indstilling til glas. At vide, hvordan man starter vil hjælpe.

Instruktioner

•Anvend en skruetrækker til at fjerne køkkenskab døre fra køkken frysere. Bruge et stykke malertape og en blyant til at markere, hvor dørene hører på køkken frysere. Dette vil hjælpe, når det drejer sig tid til at udskifte døre.

•Anvend en elektrisk router til omhyggeligt rute læbe af kabinettet, der holder i panelet center. Når panelet træ dirigeres skal det ligne en billedramme. Forsøg ikke at gøre dette med en massiv træ dør. Holde den træpanel intakt, hvis du beslutter at erstatte plexiglas med træ senere.

•Purchase den korrekte størrelse af plexiglas eller tage i et stort ark plexiglas skal skæres. De fleste hjem forbedring butikker vil skære plexiglas for dig, når du køber den. Ivrig gør-det-selv kan også købe kits til at skære plexiglas derhjemme uden sprængning det.

•Applicer en lille perle af silikone caulk på indersiden kant af kabinet døren. Tryk forsigtigt plexiglas på plads på toppen af silikone caulk.

•Skru plastklemmer på plads omkring plexiglas at holde det på plads. Gøre dette ved første boring en pilot hul hvor hver skrue vil være. Derefter skrue de plastklemmer på plads. Den pilot hul er vigtigt, så du ikke delt kabinet døren, som du skrue i klippene.

Hæng kabinettet døre på køkken frysere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com