Gør det selv Poleret beton

December 18

Gør det selv Poleret beton

Konkret er en stærk, holdbar og meget alsidigt byggemateriale, der kan vare i årtier hvis korrekt anvendt. Men beton kan lidt underwhelming i ser, ofte hærdning i en kedelig grå slab af stenen. En måde at forbedre udseendet af støbt beton er at polere overfladen. Polering er en proces, der kan udføres af enhver dedikeret gør det selv-entusiast og kan tilføje skønhed til en ellers kedelig overflade mens der skæres ned på vedligeholdelse forpligtet til at holde overfladen ubeskadigede over tid.

Polering Basics

Teknik til polering en betonoverflade er forholdsvis enkelt, meget meget gerne, at anvendes til slibning træ. Du bruge en polermaskine, udstyret med diamantimprægnerede diske, rentabel på en hjem forbedring opmagasinere eller udstyr Udlejning-shop for at slibe ned overfladen af stenen i en proces kendt som lapning. Maskinen anvendes til at polere din betonoverflade er en opretstående værktøj med metal puder vedhæftet nederst indlejret med knust diamond stykker. Ved at skubbe de bevægelige slibende puder over overfladen vil du glat væk ufuldkommenheder i sten, udjævning ru eller ujævne områder.

Polering af beton vil skulle ske i flere omgange. Du vil bruge en finere grus diamond pad med hver efterfølgende pass over overfladen, fordobling grus størrelse, når du ændrer puder. Start med en groft 32-grus diamond pad, så gå til en 60-grus pad, og endelig en 120-grus pad. På dette tidspunkt overfladen bør være temmelig niveau, men glans kan stadig være noget svag. For at polere overfladen bør endnu mere du ændre til diamond harpiks puder, begyndende med en 50-grus pad og bevæger sig opad til en 3000-grus pad til at få et fint polerede overflade. Når du flytter puden over betonen, arbejde i små cirkler.

Teknik

Efter den første pass med polering pad, vil din betonoverflade blive fyldt med små luft huller tilovers fra slab hælde proces. Disse huller kan udfyldes ved at spraye på et lille lag af akryl flise lim, før andet passerer af vinkelsliberen. Det andet gennemløb vil male et lag af beton støv ind i hullerne sammen med lim, tætning dem og skaber en jævnere overflade. Efter denne pass, kan du anvende steder en reaktiv konkrete hærder, findes de fleste som levering beton, til overfladen, hvilket gør overfladen hårdere og bedre i stand til at tage en polsk.

Før den endelige slibning er færdig kan du sprede en polering sammensatte over overfladen. Sammensat giver ikke kun en ekstra glans til konkret, det også hjælper med at rengøre overfladen og giver en smudsafvisende lag som en finish.

Under den polering proces kan du føje farvestoffer til overfladen af betonen for at forbedre den konkrete farve.

Efterbehandling

Når du har opnået en finish, som du er tilfreds med, skal du anvende en fugemasse for at beskytte den polerede overflade fra slid og ælde. En epoxy belægning er holdbare og langvarige, og når de påføres din poleret overflade bør give års beskyttelse samt intensivere den glans, du har formået at opnå fra polering processen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com