Gør det selv-projekter: Dekorere en piges værelse

January 18

Gør det selv-projekter: Dekorere en piges værelse

Piger ønsker at leve i et rum, der afspejler deres personlighed og interesser. Dekorere en piges soveværelse kan være et dyrt, tidskrævende projekt-- men det behøver ikke at være. Gør det selv indretning er den perfekte måde for en pige at udtrykke sig selv. Du og din datter kan skabe en vidunderlig soveværelse sammen samtidig sparer penge og limning i processen. Med en lille smule indsats, kan du dekorere hendes værelse på en måde, som hun og hendes venner vil elske.

Instruktioner

•Hav dit barn liste over hendes interesser og bruge denne til at komme med en rum-tema. Nogle tema ideer er hunde, film, blomster, strand og dans.

•Den tema kan du bør give ideer om et farveskema. Vælg to eller tre farver, der ser godt ud sammen. Ikke føle, at du er nødt til at bruge pink eller lilla. Sørg for din datters favorit farver vil være blandt dem, der anvendes.

•Visit en paint shop og kig gennem farveprøver. Male væggene en temafarver, helst i en lys, behagelig skygge. Hvis du vil føje flere flair til væggene, skåret ud stencils i sjove figurer og male dem op på væggen ved hjælp af en af de andre temafarver. Gøre maleriet sammen, sin del af limning og sjovt at skabe et rum.

•Look til sengetøj eller stof til at sy i sengetøj, til at matche temaet så tæt som muligt. Sengen er et brændpunkt i rummet, så sørg for at du finder noget hun kan lide. Der er et bredt udvalg af Talsmanden sæt og stof til at matche en bred vifte af temaer. Look for plader, der arbejder med Talsmanden, blande farver eller mønstre, når det er relevant.

•Kontrollér gardiner af et stof i en af dine valgte farver. Ser for tekstiler med interessante teksturer såsom pailletter, chiffon eller fløjl til at tilføje ekstra pop. Disse kan være kapper eller fulde gardiner, afhængigt af lyset i rummet. Du kan også tilpasse disse for at gøre dem match puder, sengetøj eller andre elementer i rummet

•Vælg pyntepuder i flere farver til at binde sammen farve ordningen og pynte dem med supplerer designelementer såsom kvaster, pailletter og patches. Eller købe stoffet og puden former og oprette din egen.

•Hav din datter give væg udsmykning ved at oprette tegninger eller malerier der passer til temaet. Ramme dem i farvede rammer eller plain rammer med farvede måtter, og hænge dem rundt i lokalet.

Tips & advarsler

  • Husk på alder af din datter, når du vælger et værelse tema. Hun kan vokse fra et tema, såsom feer, i mindre tid end du tror.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com