Gør det selv: Rund skammel dækker

January 24

Gør det selv: Rund skammel dækker

Forvandle gamle, forældede møbler til et nyt og opdateret udseende er ikke kun indsatsen værd, det er også omkostningseffektivt. Selv små ændringer i farve og tekstur kan gøre et stykke gå fra kedeligt til stilfuld. Anvendt dagligt på køkkenbordet eller som home decor accent stykker, kan afføring få et helt nyt look blot ved at udskifte coveret.

Instruktioner

•Measure skammels omkreds. Nedskrive alle målinger på et stykke papir. Også måle højden af den runde plads. Tilsæt 1 tommer til længden og 3 inches til bredden, derefter tilføje 1 tommer for sømrum.

•Tag off alle eksisterende stof og skum fra taburetten, at fjerne hæfteklammer og lim efter behov indtil træet er nøgne.

•Sæt et nyt stykke skum til træ sæde. Placer en overdimensioneret stykke på sædet. Derefter, ved hjælp af sædet som en guide, skåret skum, så det er en passende størrelse. Stikke halv-tomme huller i skum, at give mulighed for ventilation. Uden udluftet huller, skum indsatser kan blive en "whoopee pude," ifølge "Fine Woodworking" magazine. Bruge spray lim til at sikre skum på træ, og følg anvisningerne på limen.

•Dæk træsæde platform og skum med neutral-farvet bomuld musselin. Stræk materialet over skum, og du bruger en luft-drevne hæftemaskine, hæfte stof på undersiden af den træ platform. Sikre, at der er ingen folder i musselin; stoffet skal se stram og glat.

•Staple stof til taburet platform. Start i midten, og Strækstoffer fra front til bag. Tack ned stof i midten og langs omkredsen, for der er ingen spændinger i stoffet. Bruger den luft-drevne hæftemaskine, begynde at vedhæfte stof--arbejde din vej langs den runde kant. Stoffet skal være fri for rynker. Hæft en stykke af sort polyester til undersiden af platformen, for at skjule nogen skæve hæfteklammer.

Tips & advarsler

  • Når du vælger dit stof, besøge et Stofbutik eller bruge et stykke sidesten stof, som du allerede har. Sikre stoffet du vælger er holdbare og tyk, og undgå tynd og spinkelt tekstiler. For de bedste resultater, bede en stof butik medarbejder hvad stof vil være egnet til en taburet dækning. Jute og lærred stof kan være ideel. Køb mængden stof, du har brug for din afføring recover.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com