Gør det selv screenet havestue

January 16

Du kan tilføje værdi til dit hjem ved at opbygge en DIY screenet havestue. Du kan nemt oprette denne yderligere beboelsesrum ved at konvertere en eksisterende dæk eller gårdhave. Skærme i din havestue holde insekter ud, plus taget af havestue kan tilføje skygge, at gøre din eksisterende dæk eller gårdhave mere behageligt overalt i de varme dage i sommer.

Bestemme mulighederne

Beslutte, hvor du gerne vil installere din DIY havestue. Afhængigt af den placering, du vælger, skal du enten et to - eller tre-sidet screenet havestue kit. Du skal også beslutte, om du kan bruge en eksisterende tag eller skygge eller hvis du ønsker det inkluderet i din kit.

Også overveje basen. Hvis du vil angive den screenede havestue på en konkret gårdhave, du har brug at foretage justeringer for forankring havestue i betonen. Konstruere en DIY havestue på en træterrasse er en lettere opgave.

Se på muligheder

Undersøgelse magasiner og bøger, der har screenet DIY havestue produkter at se hvordan de ser mod en række af boliger. Besøg din lokale hjem forbedring butik for at se hvilke muligheder, de tilbyder. De fleste sunrooms kommer i vinyl, træ eller aluminium. Nogle sunrooms tilbyder muligheden for at rulle op skærme når den ikke er i brug.

Find den screenede havestue, der er rigtige for dig. Sikre, at målinger af den færdige havestue i pladsen du har til rådighed. Mens du kan bestille brugerdefineret størrelse screenede sunrooms, koster de betydeligt mere.

Forberede installationen

Gøre eventuelle nødvendige reparationer sidespor af dit hus, før du tilføjer havestue. Også reparere pyntede hvis nødvendigt. Sikre ankre til den konkrete gårdhave, hvis thats hvad du bruger som dit gulv.

Læg stykker af sunroom kit. Læs vejledningen, indtil du har grundigt kendskab til alle trinene.

Indsamle alle de værktøjer og udstyr skal du installere din screenede havestue. I nogle tilfælde skal du muligvis flere elementer såsom lejdere.

Planlæg at have mindst én helper dagen for installationen. Afhængigt af dit niveau, kan du måske slutte den screenede havestue i en weekend, eller det kan tage dig længere.

Installere havestue

Vedhæfte de tilsluttende studs til ydersiden af dit hus. Secure base brikkerne til den pyntede eller beton gulv.

Tilslut stykker af sidevæg ifølge anvisningerne. Læg dem fladt på gulvet til samling og derefter løfte på plads. Sikre at huset. Gentag hvis der er en anden sidevæg. Tilslut stykker af den forreste væg og satte dem på plads.

Sikre tag stykker til huset og forsiden af havestue. Tilføj de tilsluttende seler til tag. Sæt tagmateriale på plads og Fastgør det.

Tilføj eventuelle resterende tandbøjle stykker struktur. Hænge døren i rammen, hvis det er en del af din udestue model.

Indført skærmene. Sikre dem med skruer inkluderet i sættet. Sørg for at strække skærme ordentligt for at holde insekter ude.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com