Gør det selv skab reoler

April 17

Gør det selv skab reoler

Velorganiseret skabene er afgørende for at finde tøj, kasser, bøger eller noget andet, som du gemmer i din garderobe. Commercial closet arrangørerne og reolsystemer er dyre og undertiden meget kompliceret. At skabe en enkel skab reol selv er let og kan spare dig penge. Ved at gøre et skab reoler system, bliver closet organisation meget lettere.

Mursten & Board variationer

Et skab er et ideelt sted at installere mursten og bestyrelsen reoler. Fordi de to side vil vægge af skabet forhindre mursten og bestyrelsen hylderne fra vælte. Mursten og bestyrelsen skab hylder kan være installeret fuld højden af skabet. Mursten og pap hylder kan laves med mursten, aske blokke eller andre betonblokke eller glasblokke. Mursten og bestyrelsen hylder og deres varianter, er lavet ved at placere klodser på gulvhøjde klogt, og derefter placere træhylder over murstenene. Et andet sæt af mursten er placeret på den hylde, du netop har placeret, så en anden hylde er placeret på toppen af disse mursten. Gentag denne mellemlæg af mursten og brædderne indtil hylderne har nået den ønskede højde.

Molding støttet hylder

Måske kan du have en enkelt hylde i et skab med et areal på opbevaring under hylden. I dette tilfælde kan du tage et stykke træ støbning, normalt bruges til trim omkring en dør eller i skæringspunktet mellem en væg og gulv. Skære molding til bredden af et bord til at blive brugt som en hylde. Måle højden af hylde på væggene inde i skabet og søm molding til siderne af skabet at støtte hylden. Hvis det ønskes, kan støbning blive naglet på bagsiden af skabet væggen for at støtte tilbage på hylden og forhindre bøjer af hylden under vægten. Brug små søm eller dykkere at tillægge molding understøtter hylden.

Hængende hylder

En interessant, og ofte overset, reolsystem i skabene hænger reoler. Hængende hylder er ikke ideel til tunge emner, men kan være gode til opbevaring af trøjer, foldet tøj eller sko.

At gøre hængende hylder, skåret træ kvadrater. Én ft. x én ft. firkanter er en god størrelse, men du kunne skære enhver størrelse, du har brug for, så længe er taget hensyn til vægten af træ og de tilsigtede indholdet til hylderne er lettet for at gøre for træ vægt. Måle højden fra gulvet til omkring 2 ft fra closet stangen. Træffe beslutning om en hylde højde og opdele den samlede tilgængelige højden af den ønskede hylde højde. Dette vil give dig antallet hylder pr. hængende reol. Skær antallet hylder. Bruge en god, tyk reb, sandsynligvis mindst 1/4" i diameter, som hylden understøtter. Bore huller i hver af de fire hjørner af hylderne. Hullet skal være lige stor nok til reb at passere igennem. Knude i bunden af fire stykker af reb. Slip den nederste hylde til disse knob. Måle den ønskede højde på hver reb og oprette en anden knude i hver af de fire reb. Skub en anden hylde til disse knob. Gentag dette, indtil du har en samlet reol. Binde top enderne af rebet over hylde støtte og du har en funktionel hængende hylde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com