Gør det selv-skive reparationer

December 12

Gør det selv-skive reparationer

En skive, der ikke virker ordentligt normalt kan repareres uden hjælp fra en professionel. Gør det selv-skive reparationer vil kræve en instruktionsbog, så du kan ordentligt nedlægge kabinettet. Afbryd strømmen fra din skive og slukke for vandforsyningen før du foretager eventuelle reparationer.

Vand indsugningsventilen

Fjern vandslanger fra bagsiden af vaskemaskinen og placere enderne i en spand. Inspicere vand indsugningsventilen for en ophobning af sediment. Hvis ikke vandet bliver til vaskemaskinen, vil vaskemaskinen ikke fungere. Ren sediment ud af skærmen med en tandbørste.

Et volt-ohm meter vil være nødvendigt at kontrollere driften af ventilen. Få adgang og fjerne ventilen efter ejerens manuel instruktioner. Med måleren sat på RX1, røre en sonde til hver af ventil terminaler. Ventilen skal registrere nogle modstand på måleren. Hvis det ikke sker, erstattes ventilen.

Vandstanden Switch

Parameteren vandstanden er normalt placeret i konsollen kontrol. Kontrol-konsollen skal tilgås og parameteren skal fjernes. Inspicere gummi slange, der forbinder karret til switchen. Udskift det, hvis det beskadigede eller fuld af vand.

For at teste switchen, fjerne ledningerne fra terminalen. Sæt volt-ohm-meter til RX1 og placere en sonde på hver terminal af parameteren. Hvis måleren ikke viser modstand, erstatte parameteren.

Computerlågets skydeknap

Et andet fælles problem, der gør en spændeskive ubrugeligt er en defekt computerlågets skydeknap. Først inspicere aktuator på skive låget. Det er et plastik stykke, der stikker for at indsætte i switch hul under skive låg. Hvis aktuatoren er brudt vil det ikke aktivere parameteren.

Computerlågets skydeknap, selv kan let kontrolleres. Indsæt et strå eller en tandstikker i aktuator hul. Hvis du ikke kan høre en klikkende lyd, når du trykker ned, skal parameteren udskiftes. Computerlågets skydeknap kommer med en ny aktuator så begge stykker kan være udskiftet på samme tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com