Gør det selv: Slipcover for en vinge stol

February 11

Back stole er elegant men behagelig på samme tid. Men købe en helt ny back stol kan være dyrt. Besøg garage salg, loppemarkeder og Genbrugsbutikker til at finde en billig stol, der måske bare brug for en slipcover til fut i det.

Draperet Slipcover

Købe en letvægts stof, der matcher indretningen af rummet. Tage målinger af stolen for at sikre, men som regel omkring 5 yards er nok stof. Vask og stryg stoffet før brug. HEM stof på alle sider. Drapere stoffet over stolen. Skub det overskydende stof ned i alle sprækker af stol til at hjælpe med at holde drapere på plads på stolen.

Semi-monteret drapere

Købe omkring 6 værfter en midten vægt stof. HEM hele vejen rundt i kanten. Drapere stoffet over stolen og skubbe det overskydende stof i sprækker, starter på vingerne og arbejder ned til sædehynde. Skubbe nogle lange polstring stifter til at sprække mellem vingerne og stoleryg at holde stoffet på plads.

Saml det overskydende stof på den ene side af stolen. Holde på plads med en stor gummi sporgruppe. Gør det samme til anden siden. Trække stof på bagsiden af stolen, tæt og jævnt. Binde et forhæng ledningen rundt om stoffet på begge sider af stol til at dække elastikken og pynte på stolen.

Monteret Slipcover

Tage målinger til din stol og købe den passende mængde møbelstof. Søger et diagram i en polstring bog, eller bede om hjælp på Stofbutik, hvis du er usikker på hvor meget stof til at købe for målinger af din stol.

Måle udenfor bagsiden af stolen. Skære et stykke stof, der er 4 inches større. Skær to rektangulære stykker af stof, der er stor nok til at dække én side af en vinge. Tilføje omkring 3 inches til langsiderne at sy bagsiden stykke senere og skubbe til at sprække. Passe stykker op på stol med højre side af stof mod stolen. Bruge pins og kridt til at markere et søm til at sy. Sy sømmen. Gentag på anden fløjen.

Skære et stykke stof til at dække bagsiden af stolen. PIN-kode til den udvendige bagstykke og sy den øverste søm. Drapere over stolen og markere med knappenåle og kridt hvor vedhæfte forskærm sømmen. Sy.

Brug den samme proces til måling og mærkning med kridt og pins til at tilføje armene og side-stykker af stolen. Sørg for at efterlade nok stof på siderne og frontpanelet for at folde og Hæft under stolen.

Hæft de gratis sider af vinger på ydersiden bagsiden af stolen. Fold under siderne af ydersiden bagsiden af stolen. Brug dekorative polstring stifter at holde på plads og afslutte slipcover.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com