Gør det selv sol hjem

December 1

Alle skal gøre sin del for at skabe en mere bæredygtig kultur, og en af de bedste steder at starte er hjemme. Vores hjem forbruge masser af energi i orden cook vores mad, power vores apparater og varme vores luft og vand. Der er imidlertid helt vedvarende solar alternativer for alle disse energi afløb, som du selv kan gøre. I denne artikel vil vi diskutere ved hjælp af sol termiske metoder til opvarmning af vand og luft, solfanger anlæg til produktion af elektricitet, og hvordan man opbygger en solovn til madlavning med solen.

Solvarme

Der er mange typer af termiske solvarmeanlæg, som du kan gøre derhjemme for at holde din varmt vand forbeholder sig fuld og dit hus varm der er øko-venligt. En enkelt projekt er at skabe en solar thermal vindue enhed. Dette gøres ved bygningen et lag i et vindue, der bruger en solar absorberende materiale, såsom tin dåser malet sort, for at skabe varm luft inden for rammen ved hjælp af solens energi, der kan derefter pumpes ind i et rum med en computer fan monteret i rammen. Bare bygge en træramme, der passer inde i vinduet. Udfylde rammen med tin dåser, som er malet sort og installere fan blæser ud fra vinduet øverst.

Du kan også oprette din egen termiske solfanger. En termisk solpanel består typisk af et rørsystem, bygget under en solfanger, der bruges til at absorbere energi fra solen til at varme rør ad vandet strømmer gennem dem..

Solar elektriske

Solenergi kan genereres ved at installere et par solpaneler på taget af dit hus. Solpaneler generere normalt elektricitet gennem den fotovoltaiske effekt, den resulterende energi kan derefter lagres i batterier. Selvom solpanel priser har været faldende, en ru panel kan være gammeldags med husholdning materialer, og den energi skaber det kan konverteres og gemmes i bilbatterier. At bygge en sol-panel, skal du først bygge en ramme ud af krydsfiner og 1X4s. Størrelsen bestemmes af mængden af celler, du vil bruge. Når din ramme er bygget, lodde dine celler sammen i en serie og lim dem på rammen. Dække celler med et stykke Plexiglas og sikre den.

Solovn

Den enkleste og en af de mest underholdende sol hjem projekter opbygge en solovn. En sol ovn kan konstrueres på mange forskellige måder, men kræver typisk ikke mere end nogle aluminiumsfolie, en rude af glas, og en kasse. Det grundlæggende princip er, at have et glas låg, der lukker over en folie foret boks. Glasset forstørrer solens energi, både direkte og som det afspejles, og skaber en ovn effekt inden for det felt, der kan bruges til alle typer af madlavning. Bare bygge en kasse ud af skrot tømmer enhver størrelse, du ønsker. Lim folie over alle de indvendige overflader. Skrue nogle små hængsler til den ene side og vedhæfte en Plexiglas dækning til anden siden af hængslerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com