Gør det selv sol våbenhus

October 20

Solen veranda kan gå under flere navne, herunder en vinterhave, en gårdhave kabinet eller screenet i terrasse. Solen indgangsparti er ideel for familier, der har brug for den lille smule ekstra plads, men ikke har råd til eller ikke har tid til at konstruere en ny hjem tilføjelse. Heldigvis, solen indgangsparti er forholdsvis let at bygge, hvilket gør dem et stort projekt, der kan gøres i bare en til to weekender.

Planlægning

Før du begynder at opsøge materialer til din søn veranda, måle den plads, du vil vedlægge. Når du måler, nedskrive bredden på både venstre og højre side, længden af forreste og højden fra gulvet op til kanten af tagdækning. Disse målinger vil være vigtigt for at opbygge en brugerdefineret solen veranda eller for at finde en sun veranda kit, der passer til den udpegede plads (Se Reference 1).

Som en sikkerhedsforanstaltning, forskning lokale by og stat bekendtgørelser vedrørende hjem tilføjelser. En vinterhave kan betragtes som et hjem tilføjelse, som vil kræve en byggetilladelse.

Materialer og montage

Hvis du ikke allerede har en eksisterende gulv, bygge en, før du kan gå videre med dette projekt. Bruge grundlæggende konstruktion tømmer til at oprette en standard undergulvet med 2 af 4s og krydsfiner. Installer derefter fliser, linoleum eller endda tæpperne efter du har afsluttet med undergulvet.

Efter gulvbelægning, ramme ud af den samlede værelse. Dette kan også gøres ved hjælp af 2 af 4s eller endda 2-af-10s, afhængigt af dine præferencer eller erfaring. Hold rammen sammen med 2-tommer tunge træskruer. Bruge disse samme woods, når konstruere taget rammen. Hvis du ikke planlægger at bruge screening på din sol våbenhus tag, fastsætte krydsfiner boards, passende vandtætning skum eller bestyrelsen, efterfulgt af tagdækning helvedesild, der passer til dit nuværende tag.

Endelig, anvende en vandtæt maling eller pletten til både den indvendige og udvendige dele af en træramme. Dette vil beskytte det fra moder natur, men også vil hjælpe forlænge solen våbenhuset levetid. Efter den valgte maling eller pletten har haft tid nok til fuldt tør, vedhæfte vindue screening til rammen ved hjælp af en korte pistol. Når din hele veranda er lukket, er projektet afsluttet.

Solen veranda Kits

En anden mulighed i opbygning af en sol veranda er at købe et kit. Solen veranda kits kommer ofte med de fleste af eller alle de nødvendige materialer til at bygge veranda, spare tid og penge. Disse kits kan variere i pris og spænder fra så lavt som $2.000 og op, hvilket gør dem til et ideelt valg for dem, der har brug for mere plads, men er begrænset i tid eller penge (Se Reference 2).


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com