Gør det selv sol værelse materialer

January 13

En vinterhave er forbundet til den grundlæggende struktur i et hus. Formål til at bygge en er at nyde udsigten uden for dit hus bor beskyttet mod vind og regn. Det er også kaldet patio-værelse, solarium eller Florida room. Dens design er ukompliceret, og hvis du ved hvad du vil, designe din egen vinterhave er let. Og hvis du er handy med en sømpistol og andre el-værktøj, du kan endda bygge det selv. Der findes en masse sol værelse materialer. Alt det kræver er lidt knofedt.

Skærm

En sol værelse skal være beskyttet af en skærm til at kunne få følelsen af at være udendørs og samtidig beskyttes mod de elementer og insekter. Med beskyttelse af en skærm, husejere kan nyde deres vinterhave året rundt, uanset hvad sæsonen er.

Solen værelse skærme normalt kommer i kits i forskellige størrelser og forskellige typer af rammer. Den mest holdbare ramme for en skærm skulle være aluminium indramning. Det er let og holdbart nok til at modstå elementerne og de skiftende årstider.

Glas

Traditionelt, er havestuer lavet af glas på tag og side paneler. Glas havestuer er mere modtagelige for temperaturændringer forårsaget af de skiftende årstider. Det kan blive for koldt om vinteren og for varme i sommermånederne. Prisen på glas afhænger dens U-værdi. Jo højere U-værdi, jo højere pris er. U-værdi er måleenheden, der bruges for sin evne til at blokere eksterne temperatur.

Glas, hærdet paneler og glaseret med en "lav-E" belægning er en bedre løsning for en vinterhave. Denne slags glas er mere i stand til at modstå blænding, udvendig temperatur, UV-stråler og almindelig slitage. Selvom det er stærkt påvirket af vejr og temperatur, giver vinterhave glas en uhindret udsigt over det omkringliggende landskab og himlen.

Opvarmning og køling

En opvarmning og afkøling ordning er væsentlige i en vinterhave. Det vil holde temperaturen i rummet på et komfortabelt niveau hele året rundt. Vinterhave kan påvirkes kraftigt af eksterne temperaturer forårsaget af skift i årstiderne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com