Gør det selv sol vandvarmer

January 19

Hver gang vi tænder en vandhane til børster vores tænder, tage et afslappende brusebad eller ren middagsretter, tager vi varmt vand for givet. Men indenlandske vandvarmere kræver en masse energi til at give os luksus at varmt vand, uanset om næret af olie, naturgas, propan eller elektrisk. Sol vand varmesystemer tilbyder en økonomisk alternativ, og hvis du er handy med grundlæggende VVS og el, en gør det selv sol vand varme projekt kan spare dig penge for kommende år.

En hurtig forrentning

Termisk sol vand varmesystemer er ikke frygtelig dyrt, og i en forholdsvis kort periode kan give et godt afkast på investeringer. Når de indledende udgifter er dækket, gratis solenergi til brændstof system, kombineret med indkomstskat kredit incitamenter, gør dette til en klog investering og en sikring mod fremtidige stigende energiomkostninger. En termisk solenergi vand varmeanlæg er meget billigere end sol elektriske generation. Den geografiske placering og de husstand krav til varmt vand, kan en typisk system forventes at levere de fleste, hvis ikke alle, af et hjems varmt vandbehov.

"Open Loop" systemer

I de enkleste systemer PEB koldt vand fra hjemmets indgående vandforsyning til en solfanger, monteret på et tag mod syd. Produktion af solfangeren er forbundet til en standard vandvarmer. Når varmt vand er slået af boligejer, flytter pres vandet gennem solfangeren til vandvarmer tank. Denne enkle "passive" system kræver ingen pumper. Den forvarmet vand sparer energi ved at kræve mindre opvarmning af den indenlandske vandvarmer.

Du kan bygge en solfanger selv ved at konstruere en boks med rør zigzaggende inde til at give så meget eksponering for røret som muligt. Male indersiden af boksen sort til at absorbere varmen, og dække med glas eller Plexiglas at holde varmen.

En anden mulighed er at montere en solvarme lagertank inde kollektor, i modsætning til sløjfer med pibe. Dette kaldes en "solar batch varmer", og det er også et passivt system. Feed koldt vand ind i bunden af tanken og tage opvarmet vand fra toppen. Du kan konstruere din egen batch collector, eller ligesom med et pipe-type collector, kan du købe producerede enheder at DIY'ers kan installere sig selv. Batch systemer vil være fyldt med vand og er tung, så vær sikker på taget er strukturelt lyd.

"Lukket kredsløb" systemer

Open-loop systemer fungerer godt i mildere klimaer, men i områder hvor der er ekstrem kulde, vand kunne fryse i solfangeren og skade systemet. I et lukket kredsløb setup cirkuleres en frostvæske-typen af væske af en pumpe mellem solfangeren og et solvarme lagertank monteret indendørs nær den traditionelle indenlandske vandvarmer. Indkommende koldt vand er PEB gennem lagertanken og derefter ind i den indenlandske vandvarmer. En varmeveksler spole monteret inde opbevaring tank overfører varme fra væske til det kolde vand. Den væske, der cirkulerer mellem solfangeren og tanken er i et lukket kredsløb og aldrig blander med hjems vandforsyning.

Samle komponenter

DIY'ers kan vælge for at købe termisk solpaneler, der er professionelt fremstillet for at sikre optimal ydeevne. De kan også købe solar lagertanke, ventiler og automatisk controllere. En termostat controller kan installeres på et system til at åbne eller lukke en ventil, der bestemmer strømmen af vand (eller frostvæske væske) gennem solfangeren eller omgår det når collector's temperatur er koldt. Selskab Evosolar sælger komplet sol vand opvarmningsanlægget systemer, som gør-det-selv kan installere for at få et meget effektivt system.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com