Gør det selv solenergi

June 14

Gør det selv solenergi

Solenergi kan reducere eller helt fjerne behovet for et hjem til at blive tilsluttet nettet elektricitet. Flere vigtige faktorer kan gøre forskellen mellem et problem system, og en, der giver år for pålidelig magt. Den gennemsnitlige boligejer kan opbygge en solar power system i omkring to timer.

Montér panelet

Anbringe solpanel til en pæl eller på tagterrassen, peger samling overfladen mod solen ved at løbe løbsk eller skrue panelets base til mount. Panelets effekt bør være forudbestemt til at matche behovene i hjemmet, og flere paneler kan være forbundet i serier (ligesom AA batterier) til at øge mængden af elektricitet, der produceres. Den gennemsnitlige hjem vil kræve ca 2 kW, eller 2.000 watt af elektricitet på peak usage.

Opbygge et batteri bank

Wire sammen flere bly-syre deep cycle batterier i serie eller parallel til at nå de ønskede effekt niveauer. Ved at justere 12 batterier i parallel konfiguration og derefter forbinder disse banker i serien med en anden 12 batterier, vil motoreffekt være betydelige. Batterierne skal opbevares i et tørt rum, med tilstrækkelig ventilation. Matrixen solar panel bør "over volt" batteri bank til at give en afgift, som matrixen solar panel skal sætte mere spænding end den batteriets spænding rating for at opkræve banken. Tjek den elektrolytiske løsning i hvert batteri en gang om ugen med en dropper-stil batteri testeren til at sikre deres korrekte funktion. Dropper-stil batteri testeren bruges til at udarbejde en lille mængde væske og bestemme syre til vand-forholdet af battericeller, som kan give en indikation af den overordnede batteri sundhed. En god ratio er 1-3 eller 33 procent syre og 67 procent vand.

Ved hjælp af en inverter

Tilslut en inverter til batteri bank til at konvertere jævnstrøm til brug i hjemmet. Solpaneler vil producerer jævnstrøm, som bliver batterierne, men de fleste apparater i huset vil kræve AC eller vekselstrøm. "Sand" sinusbølge inverter anbefales, da de giver renere elektricitet, der ikke vil skade fine elektronik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com