Gør det selv-sommerhus Front Yard landskabspleje

December 31

Gør det selv-sommerhus Front Yard landskabspleje

Udseendet af frodige cottage garden beplantninger kan vække følelser af nostalgi og minder fra dovne sommerdage anvendte drikker te eller indsamling urter. En attractant for bier, sommerfugle og fugle til dit hjem, en cottage garden i din egen forhave kræver en række anlæg størrelser, farver og former. For at få den fulde, bløde blast af farven på en cottage garden, tage din tid, planlægger din have layout og bruge pleje når plantning og vedligeholdelse af dit sommerhus front yard landskabspleje.

Instruktioner

•Measure dimensioner af haverum du nødt til at arbejde med langs forsiden af dit hjem og indkørsel. Afbilde en enkel tegning af din haveområde på millimeterpapir. Tegne stationære eller fast elementer, såsom træer, mure og hegn.

•IDENTIFY type af lys denne området modtager, fra fuld sol til en del skygge, og hvis du har nogen kendte problemer med jorden der, sådan som store mængder af ler eller sand. Som du beslutter dig på dine planter, skal du vælge dem, der vil vokse godt i betingelserne i din forhave.

•IDENTIFY de planter, du vil medtage i din front haven landskabspleje. Vælge planter, der har gentaget farverige flowerings, frodig vækst og frodige blade. Sommerhus landskabspleje ordninger har typisk pæoner, tulipaner, roser, påskeliljer, tusindfryd, hyacinter, morgen herligheder, rose af Sharon, sommerfugl buske og forskellige urter, såsom lavendel.

•Label din tegning til at vise hvor dine planter vil gå; Vær sikker på at forlade åbne områder af plænen. Husk på det færdige højde af dine planter; angive højere planter mod havens tilbage til lag haven af højden. Også være opmærksom på hvornår de blomstrer for at holde et konstant show af farve i haven.

•Sæt enhver urter og blomster du er plantning for dekorative eller kulinariske bruge nem-til-get-to steder. Et sommerhus landskab bliver nødt til at være fuld og blomstrer, så Udfyld alle nøgne rum på tegningen med frodige løv eller blomstrende planter, som du bemærker dem i dit design.

•Dig jord i haven sengen med en skovl ned til 10 inches dyb, bryde apart store klumper af jord, og fjerne enhver sten og små klippestykker.

•Tilføj op til seks inches af kompost eller have jord over sengen og arbejde det ind med en haven rake.

•Plant potteplanter planter og frø i haven efter tegningen for placering og afstand.

•Kapacitet at have godt at fugtes jorden og holde det relativt fugtigt for den første måned før du skifter til dybere, to gange ugentlig vandingerne.

•Spread barkflis omkring haven op til bunden af dine planter. Dækker hele overfladen af haven op til 4 inches dyb. Indsætter ønskede bænke, skulpturer eller birdbaths til haven efter jorddækning for at udfylde alle nøgne dele af værftet, der stadig findes.

Tips & advarsler

  • Det er ikke usædvanligt at finde frugter og grøntsager, der vokser i et sommerhus landskab. Hvis det ønskes, indarbejde pole bønner, ærter, blueberry buske eller dværg appelsiner i din planlægning langs forhave at tilføje skønhed og funktion til landskabspleje.
  • Hvis du vælger at anvende en gødning til din have, skal du kontrollere, at det besidder den styrke og frekvens egnet til de planter, du voksende; for meget af den forkerte slags gødning kan skade dine planter.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com