Gør det selv Sprinkler Winterization

July 6

Gør det selv Sprinkler Winterization

Tilgang af vinteren i kolde klimaer gange en række sæsonbetonede opgaver rundt i huset. Winterizing underground sprinkleranlægget ud i gården er en af dem. Det er ikke en glamourøs akkord, men alle vil være glad for du fik det gjort når vejret bliver varmere op næste år. Resterende vand fanget i et sprinklersystem vil fryse og udvide i løbet af vinteren, brud de underjordiske PVC plast rør. Når systemet er slået til i foråret, har du gushers, ikke sprinklere. Det er næsten umuligt at fjerne alt vand fra sprinkleranlægget komponenter ved blot at åbne afløb. Lufttrykket skal udnyttes til at blæse systemet helt fri for vand.

Instruktioner

•Shut vandforsyningen at sprinkleranlægget på den primære vandventil.

•Indstil sprinkler controlleren til "Regn", at lukke alle sprinkler zone ventiler eller frakobler controlleren.

•Åbn alle manuelle afløb ventiler. De er normalt placeret i slutningen af sprinkler linjer eller på de laveste punkter i systemet.

•Åbn afløbsventil på tilbagestrømning forebyggelsen. Så vandet kan løbe ud af tilbagestrømning forebyggelsen og linjen mellem tilbagestrømning forebyggelsen og vand shut-off ventil.

•Wait indtil så meget vand som muligt har drænet ud af systemet. Luk manuel afløb ventiler og tilbagestrømning forebyggelsen afløbsventil.

•Rent en luftkompressor, beregnet til udrensning sprinkleranlæg. Undlad at bruge hjem luftkompressorer, løvblæsere eller andre interimistiske metoder. Disse kan give utilstrækkelig volumen for at udvise alle vand eller over presse komponenterne system og skader. Ideelle luft kompressor psi ratings bør variere mellem 40 og 80 psi med et maksimum på 50 psi for polyethylen rør og 80 psi for PVC. Den ideelle luft kompressor volumen, udtrykt i kubikfod per minut (CFM), kan bestemmes ved at dividere den sprinkler system gallon per minut (GPM) strømningshastigheden af 7.15. Derfor, for et system med en gennemstrømningshastighed på 20 GPM, optimal luft kompressor volumen er 2,66 CFM.

•Sæt luftkompressor til en hurtig forbindelse, slange kobling eller andre montering på tilbagestrømning forebyggelsen.

•Vælg sprinkler zone på det højeste punkt i systemet på sprinkler controller og åbne sprinkler ventiler. Starter kompressoren og åbne langsomt ventilen på kompressor til gradvist injicere luft i systemet. Kontroller, at alle sprinklerhoveder pop som svar på lufttryk og fortsætte med at blæse luft ind i systemet for cirka to minutter, indtil du ser ikke mere vand eller tåge bliver udvist gennem hovedet.

•Luk ventilen på luftkompressor. Luk sprinkler ventiler i zonen på controlleren.

•Work din vej gennem alle zoner i systemet. Åbne hver zone på controlleren og indføre trykluft indtil alle sprinklere i denne zone blæse tør luft, og derefter lukke zone ventil og gå videre til den næste zone.

•Tag luftkompressor fra montering på tilbagestrømning forebyggelsen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com