Gør det selv Sunrooms

January 6

Gør det selv Sunrooms

Sunrooms lader dig nyde udendørs uden at være direkte udsat for sol, regn og insekter. Du kan opbygge rummet for at overse dit hjem have eller baggård, hvor du kan underholde gæster eller bare slappe af på en solrig eftermiddag. Holde et par ting i tankerne når designe og bygge din egen udestue.

Designe

Når du opretter havestue, udgør et klart billede af det færdige resultat. Planlæg placeringen af din udestue ifølge bevægelse af solen omkring dit hjem. Vide, at en havestue normalt falder i tre kategorier: moderne, traditionelle eller Edwardian---afhængigt af mængden af plads og windows det kræver. Det er klogt at konsultere en havestue professionel for at finde den rigtige stil af havestue til dit hjem. Beslutte, om du vil bruge din havestue for kun tre sæsoner eller hele året rundt. Hvis det er en tre-sæson havestue, konstruere det med aluminium, som er en omkostningseffektiv materiale. Hvis havestue er hele året rundt, med at opbygge det med vinyl, som tilbyder den bedste isolering. Af hensyn til UV-beskyttelse i din havestue, købe lav-E glaseret windows. Også købe skydedøre glasdøre, der har stål ruller på rustfrit stål spor.

Bygning

Før du køber materialer for at begynde at opbygge din havestue, forskning din lokale byens zoneinddeling love og bygningsreglementer. Hvis havestue bygning er tilladt i din by, skal du muligvis få ordentlig licenser eller tilladelser. Derefter beslutte, om du vil bygge din havestue fra bunden eller med en gør det selv kit. Bygge en udestue fra bunden kræver stor erfaring i konstruktion. Hvis du mangler den nødvendige erfaring, opt nemlig en gør-det selv kit, der allerede har de nødvendige materialer og hjælpsom designs inkluderet i pakken. For at opbygge et kit, skal du blot følge trin for trin anvisninger instrueret af kit's producent.

Boligtekstiler

Når din havestue er fuldført, kan du tilføje møbler, der kan supplere sin plads. Alle elementer i din havestue skal være bevis for sol og varme bevis; Hvis ikke, de er tilbøjelige til varmeskader. Købe varer, der er oprettet af luftige vidjer, rattan eller endda jern. Vælg letvægts møbler, som du kan flytte rundt, når du har gæster. Check etiketter på tilbehør såsom tæpper eller puder til at sikre de er UV resistent. Vælge for at installere attraktive blinds, der bliver subtilt beskyttelse af personlige oplysninger, som de blokere sollyset. Hvis du ønsker at ændre din lys præference i havestue, købe filtrerede blinds. Glem ikke at tilføje en ventilator i loftet til havestue, for det tilføjer en anden måde at få cool end de sædvanlige klimaanlægget. Købe ægte blomster, og Placer dem i Solcenter hvor de kan trives på udstråling af solen og blomstre som hvis de var uden for. Hvis du har nok plads og penge, kan du overveje at installere et spabad for at tilføje nogle spænding til dit Solcenter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com