Gør det selv-Teen soveværelse projekter

December 28

Gør det selv-Teen soveværelse projekter

Udsmykning et teen soveværelse er hårdere end udsmykning en yngre børneværelse. Med yngre børn får du at gøre de fleste af beslutningerne om, hvad vil være i rummet og overordnede tema og stil. Teenagere er imidlertid forskellige, idet de ofte vil hævde kontrol over deres omgivelser og føler også uafhængig. Fordelen ved dette er, at din teenager er klar til at hjælpe med gør det selv-projekter til hendes soveværelse. Dette vil betyde meget mindre arbejde for dig.

Indrammet stof kunst

Et nemt og sjovt gør det selv-teen soveværelse projekt er at skabe kunst ved hjælp af stof, en kunst lærred, nogle stifter og en ramme. Din teenager kan vælge enhver type stof, som hun kan lide. De bedste af dem tendens til at være dristige mønstre, ifølge CasaSugar.com, men det virkelig betyder ikke noget, uanset hvad. Køb to eller tre små til mellemstore kunst lærreder. Skære mønster, så det er næsten lige stor nok til helt at ombrydes omkring lærredet. Strækstoffer virkelig stram og fastgøre den på plads med stifter; ialt ni stifter burde være nok. Tilføj rammer til billeder og hun vil have sluttede sin eget soveværelse udsmykning projekt.

Maling møbler

En anden gør det selv-soveværelse projekt for din teenager til at tackle er at omdanne et stykke af møbler ved at male den. En kommode gør den perfekte stykke af møbler til maleri. Din teenager vil bare brug for en pensel, maling, og eventuelt en primer, afhængigt af finish af stykket af møbler. Hvis han ønsker at male motiver eller ord på det, vil han brug for mindre pensler og flere farver maling.

Feng Shui

Teenagere kan indeholde elementer af Feng Shui i deres soveværelser. Det er en gammel kinesisk kunst, der handler om balancekraft i hjemmet til at tilskynde til lykke og sundhed. Din teenager kan gennemføre elementerne af Feng Shui i deres værelse som et projekt. Én måde at gøre dette er at flytte sengen op mod en væg og sikre, at det ikke er i nærheden af en dør som der betragtes som dårlige held. Teenagere bør declutter og smide ud af noget, som de behøver. De skal sørge for, at tabellerne i lokalet, specielt sideborde, er symmetriske.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com