Gør det selv Tips på Slipcovering en back stol

July 28

Slipcovers betød blomster og flæser, men ikke længere. Fra lurvet chic passer som hånd i handske, passer slipcovers ind i enhver udsmykning stil. Gør det selv kan være tidskrævende, men der er fordele ved at gøre din egen stol slipcovers. Slipcovering er billigere end reupholstering, stolen er beskadiget ikke på nogen måde, og stof valg er ikke begrænset til møbelstoffer. De to mest populære metoder til slipcovering sofaer og stole gør et mønster eller pinfitting.

Stof og tråd Tips

Menneskeskabte fiber tekstiler er bedst for slipcovers. De er i overensstemmelse med kurver godt, strække en lille mængde og kan maskinvaskes. Naturlige fibre ikke glide når syet, tryk godt og har tendens til at være lettere at arbejde med end menneskeskabte fiber tekstiler. Almindelig sytråd anbefales, fordi sømmen, ikke stoffet, vil give efter under overtryk, at undgå en tåre. Hvidvaske stoffet på samme måde, før byggeriet som dækning vil blive vasket efter færdiggørelsen.

Mønster metode Tips

Novice kloakker kan foretrækker at lave en stof mønster først. Mønsteret er syet sammen for at teste pasform, derefter taget fra hinanden og bruges som et mønster for den endelige struktur. Der er mange stykker-- og mærkelige figurer--i en wing-back slipcover, og omhyggeligt mærkning mønster stykker er afgørende for en vellykket afslutning på forsiden. Det er nyttigt at gøre mønsteret fra stof, der svarer til den endelige struktur i fiberindhold og vægt. Dette er den mest tidskrævende metode.

Omvendt Pinfit Tips

Mellemliggende kloakker kan foretrækker den hurtigere pinfitting metode. Stof, placeret vrangen ud på stolen, er fastgjort sammen efter sømmen linier af polstring. Coveret er fjernet fra stolen med benene på plads og syet. Non-mønstret stof er bedst egnet til denne metode; mønstertilpasning er vanskeligt, fordi stoffet er indefra og ud. Meget tykke stof bør undgås, på nogle steder på forsiden kan der være fire eller flere lag stof. Denne metode producerer en meget tætsiddende dækning men er ikke egnet til asymmetrisk møbler.

Generelle Tips

Lange glas hoved quiltning lige pins er nyttige, når fastgørelse flere lag stof sammen.De fleste møbelstof er ikke egnet til slipcovers, fordi den klistret underlag forhindrer bevægelse, et must-have i slipcovers.For at holde låget på plads på unskirted stole, sy den sløjfe side af krog og løkke tape til den forkerte side af slipcover, omkring den nederste kant, og hæftning den krog side på undersiden af stolens. Også forlade mindst 4 inches af ekstra stof omkring indersiden af stolen hvor sædet møder indersiden arm og tilbage og guffe denne ekstra i gletscherspalte omkring stol sæde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com