Gør det selv-træ Slab Desktop

May 30

Gør det selv-træ Slab Desktop

Træ slab desktops er glatte, flade og giver den maksimale arbejdsplads uden hindringer. Træ slab desktops er også den simpleste form af desktop og installere. Pladen består af en stor, enkelt stykke træ skæres til at passe, placeret på toppen og fastgjort til skrivebordet. Træ slab desktops kan være gammeldags fra billige materialer såsom krydsfinér, dyre løvtræ eller endda en gammel dør. Processen med at gøre og installere din egen træ slab desktop kræver kun nogle grundlæggende træbearbejdning tools, og en smule af snedkeri færdigheder.

Instruktioner

•Lay din 4 af 8 fod, 3/4-tomme Birk krydsfiner plader på en flad overflade i orden. Brug din målebånd og blyant til at markere krydsfiner ark til de dimensioner, du har brug for. For at afgøre hvor stor skrivebordet træ plade skal være, skal du bruge din målebånd til at optage længde og bredde af dit skrivebord ramme. Tilføj 2 inches på hver side af rammen skrivebord til at beregne din desktop Målstørrelse. For eksempel, hvis dit skrivebord ramme måler 36 af 60 inches, bør skrivebordet måle omkring 40 af 64 tommer.

•Anvend en C-klemme til at fastgøre en lige 1-ved-4 tommer bord til toppen af din krydsfiner ark, til brug som en guide, når du skærer din desktop længde. Position bord parallelt med din blyant mærker, så at når placeret mod det, din rundsav vinge rører blyant mærker død på. Slå brættet ned fast og bruger rundsaven for at gøre cut. Gentag den samme proces for at skære den desktop bredde.

•Brug din miter box og hånd så for at skære en 45-graders vinkel i den ene ende af et stykke af 1-tommer kvadrat træ kantning. Placer kantning mod en af de lange sider af skrivebordet krydsfiner, så kortere slutningen af spidsvinklet kanten linjer med skrivebordet og de længere kant projekter udad og forbi hjørnet.

•Mark anden enden af 1-tommer trim, hvor den modsatte ende af skrivebordet falder. Brug din miter box og hånd så for at skære en 45-graders vinkel på denne ende så godt med din blyant mark som kortere slutningen af vinklen. Gentag denne proces for at skabe kant i hver side af skrivebordet.

•Applicer trælim til den indvendige kant af skrivebordet trim. Brug klemmer til at holde trim på plads langs kanten af skrivebordet. Tillad trælim til tørre efter fabrikantens anvisninger.

•Brug din bærbare router og 3/8-inch afrunding bit for at oprette en afrundet kant langs toppen af din kant. Hold routeren i position mod siden af kant, og køre den ned på længden af skrivebordet. Gentag den samme proces på alle sider, indtil kant er ensartet afrundede.

•Brug din 220-grus sandpapir for at udglatte hele overfladen af den desktop, og kantning.

•Monter L-beslag til skrivebord ramme. Lægge på skrivebordet på din desk ramme L-beslag. Brug din boremaskine til at pilot huller langs undersiden af skrivebordet, ved hjælp af skruehullerne i din L-beslag som en guide. Bruge din skruetrækker og 3/4-tommer træ skruer til at fastgøre skrivebordet i position.

•Brug din maling børste for at anvende to frakker af polyurethan på dit skrivebord. Denne sealer vil forhindre pletter og skader fra væsker og normal brug. Anvende polyurethan, og lad det tørre ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Overvej at bruge en gammel hule kerne dør som en lavpris træ slab desktop byggemateriale. Hvis du ikke har noget imod, så størrelsen af jeres gamle dør til at diktere størrelsen af dit nye skrivebord, kan en hule kerne dør nemt blive omdannet til en aldeles funktionel desktop. Bare læg døren på en robust ramme, og skrue små træ shims på undersiden af døren for at holde den i position på rammen.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med farlige redskaber som Save, hamre og søm. Bære øje og hånd beskyttelse til at vogte alvorlig skade.
  • Anvende polyurethan i et godt ventileret område, uden for helst. Læs producentens advarsler og henstillinger inden brug.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com