Gør det selv-træskelet

June 28

Et træskelet hjemmet er lavet af store træ tømmer eller bjælker. De er æstetiske og funktionelle designs, der venligst mange boligejere, der søger en mere traditionel avenue i hjem bygning. Dette er en gør det selv projekt, som en dygtig woodworker eller builder kan tage på. Design og produktion af træskelet hjem er der en gruppe af personer kan også udføre i løbet af få dage.

Designe og bygge

Det første skridt er at designe hjem rammen. Der er mange planer for lidt eller ingen omkostninger gennem selskaber at opbygge træ rammer, eller via online-kilder (se links nedenfor). Følg disse planer, hvis dette er din første træskelet hjemme, så processen kan være forvirrende for en nybegynder. En anden mulighed er at designe din egen. Ved hjælp af dimensionerne af dit hjem kan du oprette dit eget sæt af planer og gøre dem til virkelighed. Det kræver en viden om strukturer og design for at skabe din egen succesfulde plan, dog.

At finde tømmer

Tømmer er meget store stykker af massivt træ skæres fra hele træer. I de fleste tilfælde er et enkelt træ forvandlet til en træ ramme stykke. Én strategi er at kontakte en træ ramme builder. De vil skræddersy din tømmer du placere hakkene i stykkerne, som du angiver. Hvis du er handy med træ, kan du prøve at opbygge din egen træ ramme stykker men jer vil savn en stor, log produktionen båndsav. En anden mulighed er at kontakte en tømmer værftet at forhøre sig om brugerdefinerede træ ramme skæring.

Byggeri

Opførelsen af hjemmet kræver brug af en kran til at samle tagdækning stykker og oprejst sidevæggene. Da træ rammer er tunge, vil det være umuligt at installere tagdækning spær uden nogle form for mekanisk hjælp. Rammen skal være indstillet på et solidt fundament, enten en betonplade eller en traditionel spand-stil foundation. Instituttet er loft og gulv rammen er derefter lagt på toppen. Væggene bygges derefter og tag spær installeret oven på dem. For en mindre en historie tømmer frame hytter en 20-fods kran vil være tilstrækkelig men for store hjem en 40-fods hydraulisk kran eller større vil være påkrævet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com