Gør det selv udendørs vægmaleri

October 9

Gør det selv-udendørs vægmalerier kan sætte fut i en kedelig hegn eller tilføje interesse for en blank mur eller garage dør. Med nogle tilsyn og omtanke kan de være fremragende fællesskabsprojekter. I denne artikel beskrives flere mulige måder at skabe vægmalerier.

Stort Output Digital grafik

Tegn virksomheder og blueprint butikker tilbyder stort output digital grafik på en lang række materialer spænder fra papir, stof og vinyl. Trykfarver for at udarbejde udendørs grafik kommer med garantier mod fading for op til ca. fem år. Fabrikator vil informere dig om den maksimale bredde, de kan producere, og output er normalt sælges af hvor lang tid din færdige stykke vil være. Du kan udlæse noget dig kan skabe på din computer til at passe de tilgængelige dimensioner, og der vil holde op, når udvidet til den ønskede størrelse. Check med fabrikator for alle filparametre og andre oplysninger, du vil bruge. Du vil sandsynligvis ønsker at bygge eller købe en ramme at strække den grafiske produktion.

Hjem printeroutput af store grafik

Software-programmer såsom Pro plakat mulighed at udvide et billede til en stor størrelse ved at bryde det i stykker, som du kan udskrive på printeren hjemme og derefter indsætte sammen. Til udvendig brug vil du have et stykke af udvendige krydsfiner skal bruges som en base og en egnet klæbestof til papiret. Vær sikker på og pels med en vandtæt belægning, når du er færdig.

Ved hjælp af en tegneserie til et malet vægmaleri

Hvis du planlægger at male et vægmaleri, er en god måde at starte at skabe en "tegneserie" eller skabelon af billedet på papir. Du kan skitsere et billede i hånden. Overveje at bearbejde detaljerede billeder eller illustrationer til at reducere deres detaljer med gratis programmer på en hjemmeside som er Funky at gøre dem nemmere at male. Du kan derefter udskrive billeder på papir ved hjælp af metoderne ovenfor.

Overføre tegneserie billede på overfladen at være malet af stikke huller i billedet dispositioner med en pounce hjul, issyl eller lignende værktøj; tape papiret til overfladen. og så duppe eller sprøjtning maling eller gnide trækul gennem huller til at overføre dispositionen. Fjern papiret og udfylde dispositionen og marker til farver efter behov.

Maleri vægmaleri

Sørg for at du har en flad nok overflade til maling eller anbringer et stabilt materiale som udvendige krydsfiner, hvis nødvendigt. Prime overflade skal males med en kvalitet limning primer eller hvis dit budget tillader, bruge kunstner gesso. Overføre tegneserie billede, som beskrevet ovenfor. Bruge flydende akryl kunstner farver til at male dit billede. Hvis du laver vægmaleri som en gruppeprojekt er det en god idé at have en person koordinere anvendelsen af de forskellige farver.

Beskytte vægmaleriet

Når du er færdig med at male maleriet, beskytte det med en klar beskyttende lag akryl polyurethan eller lak eller en beskyttende anti-graffiti finish såsom AGS anti-Graffiti frakke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com