Gør-det-selv væggen grænsen

July 9

Gør-det-selv væggen grænsen

Væg grænser tilføje farve og snedig interesse til den øverste del eller center område af vægge. Pre-Made wallpaper grænser kan være dyrt og kan ikke være tilgængelige i din ønskede farve eller et mønster. Med lidt kreativitet og lettilgængelige værktøjer, kan du lave din egen væg grænsen fra stencils, latex maling eller en dekorativ strimmel af stof. Før du begynder, skitse en grundlæggende design. Planlægge design, så mønstret begynder i et diskret hjørne og rejser pænt og symmetrisk rundt i lokalet.

Instruktioner

Gøre en Stencil væggen grænsen

•Measure og mark off del af væggen stencil. Hvis dine vægge er skæve, skal du bruge en tømrer niveau til at oprette en straight bundlinje kant langs omkredsen. Bruge linjen niveau som jeres retningslinie for bunden af stenciled grænsen.

Hæng stencil i et hjørne med malerens lav-tack malertape. Dyp din stenciling pensel i stencil maling; Sørg for, at børster er fuldt dækket med maling, men ikke dryppende våd. Brug en ren, tør klud til at skamplet nogen ekstra maling på penslen.

Anslag dysefastgørelsen skamplet stencil penslen på stencil mønster. Afhængigt af kompleksiteten af din stencil design, enten duppes eller slagtilfælde penslen.

•Tag stencilen omhyggeligt. Inspicere bagsiden af stencil for maling rester; tørre det af med en ren klud. Retape stencil med friske tape på væggen i den næste plads til din grænse. Fortsætte maleri.

Gøre en malet væg kant

•Measure og mark off del af væggen for at male. For eksempel, hvis du maler multi-farvede blokke rundt om kronen af væggene, måle højden af grænsen og bredden af hver blok med blyanten. Hvis dine vægge er skæve, skal du bruge en tømrer niveau til at oprette en straight bundlinje kant langs omkredsen.

•Sæt strimler af malerens lav-tack afdækningstape på dine mærker sat ned fra væggen grænsen fra resten af væggen eller oprette grænser mellem blokkene. Tryk på kanterne af båndet fast mod maling fra siver nedenunder båndet.

•Applicer en tynd første frakke af latex maling efter dit mønster. Hvis du maler fortløbende blokke af forskellige farver, vente på den første blok til tørre, før du male blok ud for det, for at forhindre maling farver fra blødning ind i hinanden.

Gøre et stof eller scrapbog væggen grænsen

•Measure og mark off del af væggen for at male. Hvis dine vægge er skæve, skal du bruge en tømrer niveau til at oprette en straight bundlinje kant langs omkredsen.

•Forbered grænseområdet væg med tapet dimensionering. Dette skaber en smule tacky væg overflade og vil gøre det muligt for stof eller scrapbog materialerne til at holde sig fast. Følg producentens anvisninger og male dimensionering på grænseområdet.

• Indsamle strimler af stof eller scrapbog materialer. For nem installation, skal du organisere materialer til den første væg i en løs mønster på gulvet.

•Forbered strimler af stof af iblødsætning dem i en stivelse eller stof stiver løsning i en tapet bakke eller plastikbeholder. Nøje følge producentens anvisninger.

•Anbring stoffet strimler eller scrapbog stof på væg mens materialerne er stadig våd. Til decoupage eller farveprøver af tapet, skal du indsætte bagsiden af materialet med en pensel og tapet pasta. Tillad pasta til lægges i blød i et minut, derefter anvende på væggen. Brug thumbtacks til at holde elementerne på plads, hvis det er nødvendigt.

•Brug tapet børste til at udglatte rynker i stoffet. Hvis bobler vises, pop dem med en pinkode og tryk luften ud af boblen.

•Wash nogen indsætte rester, der drypper under linjen tapet grænsen med varmt vand og rene klude. Vær omhyggelig med ikke at bump eller splatter limet elementer med vandet.

Tips & advarsler

  • Før du anvender stencils eller stof, praksis med en skrot stykke af drywall eller bestyrelsen. Bestemme den bedste maling ansøgning teknik til stencilen. For eksempel, duppes maling på indviklede, blonder-lignende mønstre men aldrig slagtilfælde malingen. For store blokke af stencil plads, slagtilfælde maling ind i mønsteret bevares men lyse streger eller klatter rundt i kanten til at forhindre sløring.
  • Hvis du designer en scrapbog kant, elementer brug to-dimensionelle såsom tapet rester eller stof scraps. Objekter kan såsom knapper og sløjfer vil indsamle støv, og skulle de falde fra væggen blive en kvælningsrisiko for unge børn.
  • Male et tyndt lag af klare og quick-tørring vandbaseret polyurethan over grænsen scrapbog, hvis du ønsker det, efter grænsen er helt tørret. Nøje følge producentens anvisninger ved anvendelse af polyurethan.
  • Altid vaske del af muren før du anvender dekorative materialer. Oprette en mild opløsning af vand og fad vaskemiddel til at vaske vægge; Skyl godt og lad den tørre.
  • Fjerne malerens lav-tack afdækningstape før malingen tørrer, eller det kan mar din maling job.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com