Gør det selv: vægmalerier til Baby

November 3

Gør det selv: vægmalerier til Baby

Få din børnehave klar til en ny baby kan være tilfredsstillende og behageligt. Du behøver ikke at bruge en formue at have børnehave af dine drømme. Selv uden at være en professionel kunstner, kan du oprette en brugerdefineret vægmaleri ved at gøre det selv.

Maling af numre Kit

Du kan oprette den dyre udseende af en hånd-malet vægmaleri på en meget lav pris med en maling af antal kits. Online sites bære (Se ressourcer) en bred vifte af kits, der ville passe indretningen af ethvert barns børnehave. Kits omfatter nem mønstre, der kan spores på væggene. Derefter male du mønster ved hjælp af akryl maling. Du kan vælge mønstre egnet til drenge eller piger eller i stedet oprette en kønsneutral billede.

Wall Sticker kalkmalerier

Du kan Pifte op en børnehave i næsten ingen tid ved hjælp af væg-klistermærker. Find væg klistermærker på håndværk butikker eller online sites som Etsy eller landet Nod. Selv Pottery Barn bærer flere forskellige stilarter. Skrælle opbakningen og gælder for en glat overflade. Du kan flytte dem rundt efter behov, og det vil ikke trække maling fra væggene. Du kan dekorere med et stort træ og fugle, sports temaer, bamser og så videre. Nogle sites som Etsy vil mode en væg klistermærke fra dit eget design.

Stencils

Stenciling et vægmaleri på din væg er en længere projektet, men resultatet vil ligne en brugerdefineret håndmalet vægmaleri. Køb stencils på et håndværk butik eller online. Sørg for området væg du stenciling er ren og glat. Ved hjælp af en blyant, spore stencilen til muren og fylde med en flad maling. Tilføje farver til at gå med din Planteskole tema. Du kan stencilen et billede, sætning eller endda baby's initialer. Dette vil give dit vægmaleri en enestående og dyrt udseende, uden at bruge en masse penge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com