Gør det selv vindmølle

December 10

Stigende energi har omkostninger og et fokus på miljømæssig ansvarlighed ansporet flere forbrugere til at søge alternative måder at producere elektricitet til deres hjem. Solar er en mulighed, men vindkraft kan være en omkostningseffektiv og let at tilpasse mulighed. Du kan finde en række indkøbte systemer der passer til de fleste budgetter og behov. For endnu flere besparelser, kan du dog kigge ind building din egen.

Forberedelse

Overveje et par grundlæggende før de beslutter at bygge en vindmølle til din egen bolig brug. Check lokale bygningsreglementer for at sikre en 50-100-fods tårn på din ejendom vil ikke være en overtrædelse. Hvis du ikke allerede har et praktisk kendskab til elektriske ledninger og opbevaring af batterier, gøre forskningen eller få en ekspert til at undervise dig. Holde din families sikkerhed øverst på din prioriterede liste. Du skal bruge masser af uhindret plads til dit tårn. Ifølge en forbrugers guide findes på WindpoweringAmerica.gov, skal en one-acre parti være plads nok til at sikre masser af bygning værelse og vind flow.

Planer

En søgning på internettet vil resultere i mange websteder, der leverer planer og dele til at bygge din egen wind power generator. Uanset om du planlægger at supplere din aktuelle energikilde for at reducere din magt regningen hver måned eller stå af gitteret energi helt, skal du bruge de samme grundlæggende dele. Et tårn vil være nødvendigt at montere generatoren. Højden vil afhænge af hvor meget vinden er tilgængelige, højden af den højeste eksisterende struktur på din ejendom og den forventede energi output. Der er typisk mere vind i de højere luftlag. Du skal bruge tre til fem rotorer. Længde, igen, vil afhænge af dine behov, men mange planer opfordring til 10 fod (3m) rotorer. Den sidste del for den største forsamling er en generator/alternator. Dette kan være så simpelt som generator fra en bil. Det kan også være bygget fra bunden med rustfrit stål-cut-outs, kobbertråd og magneter. Planer for disse, og kilder til at købe færdige vekselstrømsgeneratorer, kan findes på internettet. Du vil også brug for masser af elektrisk ledning, opbevaring batterier (genopladeligt golf cart batterier fungerer godt) og en inverter til at konvertere DC elektricitet til AC, der kan bruges i den typiske hjem. De anslåede omkostninger kan være fra $500 til flere tusinde. Erfaring i at arbejde med disse komponenter kan sænke dine omkostninger, fordi du vil være i stand til at undgå at købe pre-bygget dele.

Incitamenter

På trods af de oprindelige udlæg af kontanter og det arbejde, vil mange mennesker finde, at fordelene er det værd. Udover besparelser over tid i din energiregning giver Internal Revenue Service nu en skat incitament op til 60 procent af din pris når du investere i alternative energikilder som vind og sol. For mere information, kontakt din skatterådgiver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com